Styczeń 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak ja robiłam zakupy na Vinted do dziennie 7-10 paczek odbieraliśmy😃😃 A kurier dpd z zakupami z Allegro to już tylko wrzuca paczki przez ogrodzenie na ogródek i pisze mi SMS 😂😂😂
Teraz zrobiłam przegląd swojej garderoby i mam trzy wielkie pudła to wystawienia ubran 🙈 i ciężko mi się zabrać za to. -
Mąż się śmieje, że kuriera będziemy musieli zaprosić na wigilię i chrzciny dziecka, tak często u nas bywa i nas zna 🤣 wszystkie paczki z Allegro przez kuriera zamawiam
Żurawinka, super, że ładnie trzymają Ci się cukry po posiłkach 💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2022, 11:14
-
Ja ostatnio robiłam porządki w szafie i trzy worki 120L wywieźliśmy do PCK nie mam nerwów do wystawiania na vinted bo nie raz trafiają się takie osoby raz miałam dziewczynę co chciała kupić koszulkę która wystawiłam rozmiar S podałam wymiary i uwaga jej pytanie na ile się rozciągnie czy mogę zmierzyć wysłałam jej wymiary ale ona chciała żebym ja na maxa rozciągnęła i zmierzyła bo jej strasznie zależało ale była by zaciasna No ale jak ja rozciągnie i wciśnie na siłę to po pierwsze nie będzie jej wygodnie a po drugie będzie wyglądać jak parówka w foli i była naprawdę strasznie upierdliwa01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
Ja miałam system taki, ze przygotowywałam butelki z odmierzoną woda i podgrzewacz był cały czas włączony i grzał wodę, twistershake butelki maja już pojemniczki w tych pojemniczkach miałam odmierzone mm i tylko brałam butle wsypywalam i mieszalam. Jednak ten Express to dla mnie jeszcze większe uproszczenie 😃 tez już nie chce mieć podgrzewacza cały czas pod prądem jak wcześniej ze względu na oszczędności tej energii.
Tak w ogóle to muszę nakupić sobie dodatkowe dwa duże power banki zapas baterii i lampek na baterie, bo ciagle słyszę o przerwach w dostawach prądu zima🙈 nie wyobrażam sobie po ciemku w nicy zmieniać pampersa haha😂😂 -
Angela ja wystawiam rzeczy na sprzedaż bo jednak zawsze coś mi się z tego zwróci, ale tylko to co wiem , ze szybko się sprzeda. I bardzo korzystne ceny wystawiam. Ale! Jak na przykład dostałam teraz pajacyk z HM taki sam jak kupiłam i chce go odsprzedaż kupiłam za 20 zł i tez wystawiłam na 20 zł i napisałam ze on jest z HM rozm 50 ale duży jak zara 56… laska pisze żeby jej dać dokładne wymiary… ja się pytam ( tutaj specjalnie) jakich rozmiarów jest jej dziecko a ona ze nie wie bo jeszcze nie urodziła to ja nie ogarniam mojego pocenia się nad dokładnymi wymiarami pajacyka 😂😂😂
-
Ja znowu z Vinted mam tak, że nie rozumiem czemu nie można napisać albo wstawić zdjęcia od razu jaki to jest rozmiar ubranka dziecięcego. Nie lubię niepotrzebnie pisać i zawracać komuś głowę. Jak kompletuje wyprawkę a kategorie w Vinted są na dwa rozmiary np 50-56 to dla mnie jest różnica czy to 50 czy 56 kiedy brakuje mi konkretnego rozmiaru 😃
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2022, 12:32
-
Żelka No dokładnie czasami ludzie strasznie wymyślają pomimo że zawsze podaję rozmiar z metki i w opisie mają dodatkowe wymiary dokładne ale i tak zawsze jeszcze czegoś dodatkowego chcą i ja za nerwowa na to jestem. Ale kiedyś z córką wystawialiśmy sporo zawsze to mloda mogła sobie za to coś tam pozamawiac co jej w oko wpadło
Żelka1990 lubi tę wiadomość
01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
To jest ta z linku
https://astra.sklep.pl/pl/p/Herbatka-Astra-Rooibos-z-czarnym-bzem-30g/517?gclid=Cj0KCQjw48OaBhDWARIsAMd966AFTacmX2h73HVy8RBVbLweu_sfyfz5ddrWQZfNzr6jAYp_0zWomKwaAilWEALw_wcB
Widzę, ze więcej maja smaków może sobie nawet zamowie bo Auchan u mnie ma tylko klasyczna i ta z bzem
Allegro lepsza cena niż w Auchan nawet zamowie sobie zapas
https://allegro.pl/oferta/astra-rooibos-z-czarnym-bzem-ex25-11738683720
Edit: ja już po zakupach 😂 kupiłam wszystkie smaki i jeszcze dokupilam na próbę teekanee vaniliowa 👍🏽Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2022, 13:58
-
Nyashka wrote:Ja znowu z Vinted mam tak, że nie rozumiem czemu nie można napisać albo wstawić zdjęcia od razu jaki to jest rozmiar ubranka dziecięcego. Nie lubię niepotrzebnie pisać i zawracać komuś głowę. Jak kompletuje wyprawkę a kategorie w Vinted są na dwa rozmiary np 50-56 to dla mnie jest różnica czy to 50 czy 56 kiedy brakuje mi konkretnego rozmiaru 😃
-
South wrote:Ja o dziwo dzisiaj spałam bez przerwy do 6 rano, ale obudził mnke ból głowy.. odpukać wydaje mi się ze jest lepiej. Ja się tak wkręciłam w vinted, ze zaczęłam sprzedawać swoje i męża ciuchy i musze dzisiaj wysłać 3paczki 😂 kombinuje z tymi śpiworkami, ale poczekam aż dostarcza wozek to sobie wszystko sama wymierze. U nas dziennie to o najmniej jest 2 kurierów, aż im współczuje 🤣
Jesli chodzi o śpiworek, to ja kupiłam wózek Junama Mirror Satin i ten śpiworek co żelka tylko krótszy , cottonmoose shine to idealnie wchodzi do gondoli. Na długość jest ciut za długi, jednak po podwinięcie w niczym nie przeszkadza. Już na przyszły rok do spacerówki będzie idealny, wrzucę zdjęcie na FB jak to wygląda 😊 -
To ja na vinted sprzedałam całkiem sporo moich rzeczy, jeszcze mam dużo do wystawienia. Mąż też chcę żebym jego się pozbyła ale nie ma czasu na zrobienie selekcji w czym chodzi a w czym nie. Zawsze to jakieś grosze do kupienia czegoś dla dzidziusia. Ja sporo zamówiłam ciuszkow na vinted, nawet kosz mojżesza (ta huśtawkę Boho) udało mi się tam taniości wyhaczyc. Ale strasznie mnie wkurza jak właśnie ktoś wrzuca ubranka w przedziale 50-56 i nie pisze konkretnie czy to 56 czy 50 i człowiek traci czas na dopytywanie. Jeszcze o ile widać rozmiar na foto to ok. Ja jak coś wystawiam to podaje wymiary na płasko i pisze czy materiał się rozciąga czy nie, a nawet w zależności od rzeczy pisze że ja mam w biuście tyle i tyle i że jest ok żeby ktoś miał porównanie.
-
https://zapodaj.net/d141d3fbfc71a.jpg.html
https://zapodaj.net/2643912cdf4ce.jpg.html
Przyszły moje biustonosze do karmienia a SHEIN… wzięłam rozmiar XL przed ciąża miałam rozmiar 75 J teraz No są większe bo już w J się nie mieszczą a pod biustem z ostatniego musiałam przepiąć na pierwszy.
Wiec nie wiedziałam jaki kupić a chciałam na razie coś ci wyjdzie w miarę cenowo nisko, porządne kupie po porodzie po unormowaniu laktacji.
Jestem w szoku bo są super. Nawet bym mogła wziąć mniejszy w obwodzie pod biustem ale wtedy na pewno miska byłaby mniejsza wiec sama sobie przerobię i dosztukuje te napy żeby mieć ciaśniej pod biustem ale ogólnie polecam !
Ps. Usunęła mi się strona od dodawania zdjęc pamiętacie jaka to była strona by się miniaturki dodawały?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2022, 14:16
-
https://imgbb.com/ link do fotek .
Fajne te staniki. Ile masz teraz obwodu w biuście i pod? Chyba też je wezmę, zastanawiam się tylko czy XL czy L brać 🤔 pod biustem mam teraz 78, a w biuście 98. Ciekawe ile jeszcze urosną 😬 mam nadzieję że nie dużo bo operacje plastyczne piersi są drogie 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2022, 14:21
-
Marcysiu jestem na obiedzie teraz na mieście, później mam zajęcia sportowe córki, wieczorem będę w domu to się jeszcze raz wymierze. Ale XL pod biustem będzie za duży na ciebie ja mam już chyba jakoś 83 cm i jest luz chociaż brzuch jeszcze urośnie i ucisnie w górę wiec będą ok, a znowu przed porodem jak obada to znowu sie robi luźniej po biustem wiec sobie przeszyje napy troszkę dalej 😉 ale on jest tak nawet elektryczny nie bardzo ale jednak wiec myśle ze piersi z nawałem pomieści a potem i tak troszkę sklesna.a ja w biuście mam 110-112 także No wiesz raczej większego niż L bym nie brała
-
Ja niestety z shein nie skorzystam, staram się unikać takich sklepów - po prostu ideologicznie Tak samo jak z olejem palmowym ;P
Ja póki co nadal chodzę w 65K z Dalii, tylko z przedłużką Nie wiem, w co się wpakuję po urodzeniu, mam jakieś karmniki Alles, zobaczymy...9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Właśnie wyglądają na elastyczne i tak myślę że się może naciągną trochę i będą nawet lepiej trzymać 😊 to chyba wezmę sobie L'ke. Jeszcze rozważam te z HM. Grunt żeby trafić coś co utrzyma te piersi w miarę na swoim miejscu. Teraz w ciąży to mi tak się fajnie podniosły, mogłyby już takie zostać to stanik nie byłby potrzebny 😁