X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZEŃ 2026 ❄️
Odpowiedz

STYCZEŃ 2026 ❄️

Oceń ten wątek:
  • stokrotka00 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kropka_aga wrote:
    Nasze dziecko w ogóle nie spi w łóżeczku w dzien 🤣🤣🤣 a chciałabym chociaż 1 drzemkę w dzien w lozeczku, bo w naszym lozku to boję się go zostawiać.

U mnie bylo podobnie do niedawna, teraz na jedna drzemke dziennie udaje mi sie odlozyc - ale to jest zwykle 15-30 minut i sie wybudza. Chat twoerdzi ze to dobra praktyka i ze sie nauczy laczyc cykle snu, ale nie wiem czy mu wierzyc 😆 no i nie wiem czy plecy mnie bardziej nie bola od usypiania w lozeczku niz od drzemek kontaktowych

Starania od początku 2023

age.png
  • Kokosik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas bez zmian, drzemki po 15/30 minut w dzień nieważne czy na rękach, w łóżeczku, czy wózku 🤷🏼‍♀️ rzadko trafi się dłuższa

Też mamy szczepienie na meningokoki we wtorek + rotawirusy i mam nadzieję, że skończy się tylko na lekkiej i krótkiej gorączce

32 👩 35🧔‍♂️
    10 lat AH
    05.2024 rozpoczęcie starań
    11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
    01.2025 walczymy od nowa 🍀

04.05.25 ⏸️🥹🌷9dpo
    17.01.26 👩‍🍼3220 g 52 cm 🩷

☀️ zaświeciło słoneczko ☀️

age.png
  • Yenne Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm dobry pomysł z tym zapachem. Spróbujemy np dać moją koszulkę pod niego, może to coś da 🤞

U nas mały dzisiaj bardzo aktywny, dwa razy na brzuszku był (raz jak byli znajomi) i drugi albo trzeci raz widzę u niego odruch nóg do czworakowania/pełzania. Ewidentnie coś próbował 😯 Świetnie też już podnosi główkę do góry, jestem ciekawa co powie fizjo na wizycie 01.04.

Zaliczyliśmy też spacer ze znajomymi, akurat trafiliśmy na okienko pogodowe 😄 młody cały przespał, ale jak ledwo do mieszkania weszliśmy, to się obudził ja jedzenie 🤣🙈

Mamy też przetestowane mieszkanie przez roczną dziewczynkę 🤣 bardzo dużo do poprawy hahaha

Starania od 2022 :)
    2024 - 3x IUI :(

09.2024 - I procedura IVF

03.04.2025 - II procedura IVF
    06.04.2025 - start stymulacji --> Ovaleap 1x150/dz --> Ovaleap 1x1 + Cetrotide 1x1
    14.04.2025 - punkcja 🥚; zapłodniono 9🥚 --> 5 --> 4 ❄️ (5.1.1|2x 4.11|3.1.1)
    maj 2025 - FET x1 ❄️ 5.1.1 + EG
    29.05 - 9dpt beta 167,3 mIU/ml | prog 36,90 ng/ml
    31.05 - 11dpt 561,4 mIU/ml 🤞🍀
    23dpt - 3mm, migocze pięknie <3
    29dpt - 9-10mm, 120-125/min 😍
    #rodze2026

age.png
‹‹ 1117 1118 1119 1120 1121
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ