STYCZEŃ 2026 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Yenne wrote:Jak z drzemkami? Da się? Gondola jednak bardziej zabudowana...
Bez problemu śpi w spacerówce 😉 poogląda sobie świat, popatrzy na mnie, coś tam sobie pogada i jak ją zmuli to zasypia 😜
kropka_aga wrote:U nas jeszcze jest spokojny w gondoli, ale coraz mniej miejsca na długość 😅
A u Was jak spacerówka wyglada na płasko? Jest idealnie płasko jak gondola czy jest minimalne zgięcie?
Jest minimalne zgięcie, ale jest stabilnie, pasy dobrze trzymają itp. Nie mam akurat fotki, a pogoda taka, że w deszczu zdjęcia nie zrobię 😅 jak będę mieć sposobność to cyknę zdjęcie jak to u nas wyglada i podeślę 😉29 👩 & 39 🧔🏼♂️ & 🐕 x2
👩 po chemioterapii & naświetlaniach
🧔🏼♂️ pH 8,5❓️reszta w normie 💪
03.05 ⏸️ beta 144,44 mIU/ml 🥹🤞
05.05 beta 338,80 mIU/ml 🥹🤞
26.05 CRL 1.09 cm ❤️
27.06 prenatalne 👍
28.08 połówkowe 👍
08.09 522g ❤️
24.09 650g ❤️
15.10 950g ❤️
29.10 1200g ❤️
10.11 1665g ❤️
01.12 1915g ❤️
17.12 2300g ❤️
01.2026 🩷👨👩👧

-
Puszkina wrote:U nas jest minimalne zgięcie ale to naprawdę jest niedużo i jak wkładam dziecko to mam wrażenie że leży praktycznie na płasko, nie mam dobrego zdjęcia a akurat dziś pogoda fatalna i nie wiem czy wybierzemy się na spacer ale wygląda to mniej więcej tak ( tylko tu akurat miał nóżki na żabkę więc nie do końca widać):
https://zapodaj.net/plik-SHFZcYpTl8
Edit: tak, jestem tą matką która nawet na spacery nie zawsze zakłada dziecku skarpetki 😁 #wolnoscdlastopek 🤭
Puszkina dobrze pamiętam, że macie też Cybexa Baliosa? Ładnie się rozkłada 😍 U nas jeszcze gondola w użyciu, ale coraz mniej jej się podoba. Kręci się, najlepiej chce na ręce, żeby wszystko oglądać. Plus jest taki, że się jeszcze ładnie mieści, no i jak ją ululam na ręcach na ławce w parku i później przełożę to śpi jak suseł. Ja chyba jeszcze nie jestem gotowa na te zmiany 😀
A u nas też zaczęła spać na boku, a dzisiaj jak wstałam to spała sobie na brzuszku, nawet nie wiem kiedy się obróciła. W ogóle spałyśmy dzisiaj do 10! Dawno się tak nie wyspałam 😍
-