Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZEŃ 2026 ❄️
Odpowiedz

STYCZEŃ 2026 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Justa28 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yenne wrote:
    Jak z drzemkami? Da się? Gondola jednak bardziej zabudowana...

Bez problemu śpi w spacerówce 😉 poogląda sobie świat, popatrzy na mnie, coś tam sobie pogada i jak ją zmuli to zasypia 😜
    kropka_aga wrote:
    U nas jeszcze jest spokojny w gondoli, ale coraz mniej miejsca na długość 😅

A u Was jak spacerówka wyglada na płasko? Jest idealnie płasko jak gondola czy jest minimalne zgięcie?

Jest minimalne zgięcie, ale jest stabilnie, pasy dobrze trzymają itp. Nie mam akurat fotki, a pogoda taka, że w deszczu zdjęcia nie zrobię 😅 jak będę mieć sposobność to cyknę zdjęcie jak to u nas wyglada i podeślę 😉

29 👩 & 39 🧔🏼‍♂️ & 🐕 x2

👩 po chemioterapii & naświetlaniach
    🧔🏼‍♂️ pH 8,5❓️reszta w normie 💪

03.05 ⏸️ beta 144,44 mIU/ml 🥹🤞
    05.05 beta 338,80 mIU/ml 🥹🤞
    26.05 CRL 1.09 cm ❤️
    27.06 prenatalne 👍
    28.08 połówkowe 👍
    08.09 522g ❤️
    24.09 650g ❤️
    15.10 950g ❤️
    29.10 1200g ❤️
    10.11 1665g ❤️
    01.12 1915g ❤️
    17.12 2300g ❤️

01.2026 🩷👨‍👩‍👧

age.png
  • Kulka94 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszkina wrote:
    U nas jest minimalne zgięcie ale to naprawdę jest niedużo i jak wkładam dziecko to mam wrażenie że leży praktycznie na płasko, nie mam dobrego zdjęcia a akurat dziś pogoda fatalna i nie wiem czy wybierzemy się na spacer ale wygląda to mniej więcej tak ( tylko tu akurat miał nóżki na żabkę więc nie do końca widać):

141c34ba3d875.jpghttps://zapodaj.net/plik-SHFZcYpTl8

Edit: tak, jestem tą matką która nawet na spacery nie zawsze zakłada dziecku skarpetki 😁 #wolnoscdlastopek 🤭

Puszkina dobrze pamiętam, że macie też Cybexa Baliosa? Ładnie się rozkłada 😍 U nas jeszcze gondola w użyciu, ale coraz mniej jej się podoba. Kręci się, najlepiej chce na ręce, żeby wszystko oglądać. Plus jest taki, że się jeszcze ładnie mieści, no i jak ją ululam na ręcach na ławce w parku i później przełożę to śpi jak suseł. Ja chyba jeszcze nie jestem gotowa na te zmiany 😀
    A u nas też zaczęła spać na boku, a dzisiaj jak wstałam to spała sobie na brzuszku, nawet nie wiem kiedy się obróciła. W ogóle spałyśmy dzisiaj do 10! Dawno się tak nie wyspałam 😍

15.05 - dwie kreseczki ⏸️
    04.01 - J. już na świecie 🩷 (3010 g, 47 cm)

age.png
‹‹ 1203 1204 1205 1206 1207
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ