Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZEŃ 2026 ❄️
Odpowiedz

STYCZEŃ 2026 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Yenne Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokosik wrote:
    U mnie w ogóle nie widać tych skoków, jak jest trochę gorzej to nijak mi się pokrywa z tym całym kalendarzem 😅 jedyne co zauważyłam to w okolicach 4 miesiąca chyba był mały regres - kilka dni bardzo dużo pobudek w nocy ale przeszło szybko

Kropeczko dzisiaj opalam się 4 dzień z rzędu i cała brązowa ale paski wszystkie jak były opalone tak są 🤣🤣🤣 trochę mniej ale są

No u nas różnie z tymi skokami 🤣 jak jest bardziej marudny, to myślę skok, ale w sumie weszłam w tryb przetrwania haha wg kalendarza gdzieś zaraz zza rogu ma wyskoczyć, zobaczymy 🙈😅

Nowym skillem u nas to piszczenie czy coś w ten deseń. Tak potrafi krzyknąć jednocześnie piszcząc, że go na pół bloku słychać i jeszcze bębenki w uszach bolą 🙈🫪 i potrafił tak pół dnia piszczeć...

Kokosik lubi tę wiadomość

Starania od 2022 :)
    2024 - 3x IUI :(

09.2024 - I procedura IVF

03.04.2025 - II procedura IVF
    06.04.2025 - start stymulacji --> Ovaleap 1x150/dz --> Ovaleap 1x1 + Cetrotide 1x1
    14.04.2025 - punkcja 🥚; zapłodniono 9🥚 --> 5 --> 4 ❄️ (5.1.1|2x 4.11|3.1.1)
    maj 2025 - FET x1 ❄️ 5.1.1 + EG 🎉
    21.01.2026 - 3420g, 53cm 🩵

age.png
  • kropka_aga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokosik mi się udalo na rece pasek po zegarku ogarnac i w miarę się wyrównało 😅 ale od sandalow nie bardzo 🤣🤣

1.05.2025 ⏸️
    22.12.2025 / 37+2 / 3100g, 54cm 🩵

age.png
  • Kokosik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kropka_aga wrote:
    Kokosik mi się udalo na rece pasek po zegarku ogarnac i w miarę się wyrównało 😅 ale od sandalow nie bardzo 🤣🤣

O to pasek od zegarka też, bo daaawno przestałam nosić. Noszę w kieszeni żeby liczył kroki jak nie zapomnę 🤣 Ale te stopy na budowlańca już zostaną 🤣

32 👩 35🧔‍♂️
    05.2024 rozpoczęcie starań
    11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔

04.05.25 ⏸️🥹🌷9dpo
    17.01.26 👩‍🍼3220 g 52 cm 🩷

☀️ zaświeciło słoneczko ☀️

age.png
‹‹ 1274 1275 1276 1277 1278
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ