Smoczek zdziałał cuda i jak sie wybudzala po uspaniu nocnym to tylko podawałam smoczek i leciała w sen dalej. Nie pamietam od jak dawna przezpala okolo 3.5h bez karmienia! Chce ją odzwyczaic od tak czestego mleka w nocy, zeby dostawala wieksze porcje i dlużej spała. Tylko trzeba błyskawicznie działać, żeby sie z tego płaczu nie wybudziła za bardzo bo w nocy jak zgubiłam jej smoczek w lozku to juz było po zawodach i hop okno aktywności. Raz mi sie udalo zareagować cyckiem i zasnęła. Cycki mam duzo mniej wymiętoszone i jestem bardziej wyspana. Były jakies 4 pobudki tylko, w tym jedno OA od 4 do 5:30.
No ale dla mnie to mega progres, 2 noc bez Męża w lozku i bobas ma masę miejsca i śpi sobie po drugiej stronie łóżka wtulając sie w poduszkę ciazowa ktora zabezpiecza materac. A ja moge spać bez bycia wybudzaną jej każdym ruchem. Kiedyś to mi po prostu spała pod pachą nieruchomo i to było cudowne i mi nie przeszkadzało ale teraz jak sie duzo rusza to ja mam oczy jak 5 zł przy każdej zmianie pozycji... moze to instynkt macierzyński mi zafundował taki alert mode.
U nas wciąż tez brak zębów i też sie zastanawiam czy tam jej cos w dziąśle nie idzie bo jest strasznie płaczliwa ale nic nie widzę jak zaglądam do buzi.
Pogubiona, Yenne lubią tę wiadomość
30 👩🏼 2 lata starań
PCOS i Endometrioza, Adenomioza - długie lub niekończące się cykle, słabej jakości owulacje, niedomoga progesteronowa, LUF
Leczenie: dietetyk kliniczny + naprotechnologia
08.05.2025 pozytywny test 🤰🏼
16.01.2026 zdrowa córeczka, 3600g, 54 cm 👶🏻

Pogubiona, Yenne lubią tę wiadomość
30 👩🏼 2 lata starań
PCOS i Endometrioza, Adenomioza - długie lub niekończące się cykle, słabej jakości owulacje, niedomoga progesteronowa, LUF
Leczenie: dietetyk kliniczny + naprotechnologia
08.05.2025 pozytywny test 🤰🏼
16.01.2026 zdrowa córeczka, 3600g, 54 cm 👶🏻