Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tym razem czekam 3 tygodnie... następna wizytę mam 06.06 i będzie to 10t według om .. i do tego czasu muszę zrobić komplet badań. Kartę ciąży też będę miała zakladana dopiero wtedy. Kupę czasu jeszcze....
A wy macie już swoje karty ciąży? Czy też lekarze jeszcze czekają? -
nick nieaktualnyFreshMm wrote:Wytrzymałyśmy tyle i jakoś zleciało, to i do wtorku 23.05 wytrzymamy najlepsze przed nami
Wiem, wiem ale tak bardzo chciała bym zobaczyć Bałwanka wiedzieć, ze jest cały i zdrowy i ze dobrze mu pod moim serduchemBlackCatNorL lubi tę wiadomość
-
Karmelova wrote:Dziewczyny a ja trochę z innej beczki. Przyjmujecie już na tym etapie jakieś suplementy dla ciężarnych? Ja oprócz leków które mam zlecone dodatkowo biorę Pregna Plus i Pragna DHA i tak się zastanawiam czy to jest ok.
Ja łykam femibion Natal 1 -
nick nieaktualny
-
Hmmm na szybko prześledziłam skład Femibionu i rzeczywiście ma więcej witamin i więcej metylofolianu. Chyba się na niego przerzucę jak skończę to opakowanie pregny
Lovilovi mi coś doktor wspomniała że założą mi kartę ciąży jak będę w piątek na wizycie ale ja nie wiem czy to nie za wcześnie skoro nawet nie wiem czy pojawiło się serduszko[/url]