Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda_ann wrote:Badania pierwszego trymestru które masz teraz wykonac wykonuje sie najczęściej między 9 a 12 tygodniem duuuużo krwi upuszczają i siuśki biorą
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ale ten 9 tydzień to taki 9t+(ilośćdni) , czy 8t+(ilość dni) ? Bo czasami już w tym się gubię. I tu i tu mówią ,że to 9 tydzień. My liczymy te rozpoczęte a lekarze te skończone.
I mnie to tez zawsze myli człowiek nie wie jak mowić zeby dobrze było -
Moja dzisiejsza beta 937 ;O
Morwa, Agniechaaaa, jagodowa91, BlackCatNorL, natki89, Krokodylica, Mama-Ali, be_aduska, emerald_m, Raven lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ale ten 9 tydzień to taki 9t+(ilośćdni) , czy 8t+(ilość dni) ? Bo czasami już w tym się gubię. I tu i tu mówią ,że to 9 tydzień. My liczymy te rozpoczęte a lekarze te skończone.
Ale na belly w kalendarzu (w wersji premium) jest napisane od 8+1 "wykonaj badania I trymestru" więc zdaje się że może być tez po naszemu -
Zabulka myślę że Dorka pomyliła nicki i ten wpis miał być do beduski apropo Holandii więc dajcie na luz i poprostu napiszcie w poście czy coś jest napewno do was każdemu może się pomylić nick.
Ja właśnie wróciłam do domu po tygodniu nieobecności 6 godz.jazdy troche ciężko. Jutro idę na badania przed wizyta piątkowa wiec trzymakcie kciuki za betę,progesteron i tsh. W piątek wizyta o 16 mam nadzieję na serduszko.
Wszystkim wizytujacym życzę powodzenia,a serduszkom gratuluje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:W tym samym w zeszły pon była 21.29, w ten pon w innym po wizycie u ginka 98.10.
Niedobrze, ze druga bete zrobiłaś w innym to zaburza wynik
Ale to po tygodniu z 21 zrobiło sie 98 w innym labolatorium??
trzymam za Was mocno kciuki niech maluszek walczy!
Najgorsze ze nawet na usg nic nie bedzie widać za wcześnie na toWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 17:29