Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Brak pęcherzyka w macicy.. Albo bardzo wczesne poronienie, albo ciąża pozamaciczna na co wskazuje słaba beta.. Już sama nie wiem. Mam powtórzyć HCG za kilka dni. Na razie tydzień zwolnienia.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Ja po wizycie, jednak było podgladanko ale bez mierzenia tetna, bo lekarz sie upiera że na tym etapie to niepotrzebne, najważniejsze że ładnie bije serducho.
Całe 9mm szczęścia , podobno dalej wszystko wzorcowo.
No i wychodzi na to że mam dwie karty ciąży , na nfz ( dzieki czemu wszystkie badania na free) i w prywatnym gabinecie, gdzie lekarka prowadziła moja poprzednią ciąże.
Pasuje mi taki układ bo nie musze czekać miesiac na wizyte a i oszczędności jakieś są ( choć oczywiście to najmniej ważne w tym momencie ).
A najlepsze że oboje lekarze o sobie wiedzą, bo ten z nfz czasem przyjmuje w tym samym prywatnym, ale robi jakieś inne badania, wiec od razu mówiłam ze chodze tu i tu żeby przypału nie było ze wpadne na niego w gabinecieAgniechaaaa, BlackCatNorL, jagodowa91, Morwa, FreshMm, Anuśka, zapachmalin, Krokodylica, Ruda_ann, Raven lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Brak pęcherzyka w macicy.. Albo bardzo wczesne poronienie, albo ciąża pozamaciczna na co wskazuje słaba beta.. Już sama nie wiem. Mam powtórzyć HCG za kilka dni. Na razie tydzień zwolnienia.
Przy takim wyniku bety nie było szans zeby cokolwiek zobaczyć za wcześnie
Ale jeżeli juz ma być źle to lepiej poronienie niż pozamaciczna.
Zrób koniecznie bete jeszcze raz, cuda przecież sie zdarzają! Ja trzymam mocno kciukijagodowa91 lubi tę wiadomość
-
jagodowa91 wrote:Brak pęcherzyka w macicy.. Albo bardzo wczesne poronienie, albo ciąża pozamaciczna na co wskazuje słaba beta.. Już sama nie wiem. Mam powtórzyć HCG za kilka dni. Na razie tydzień zwolnienia.
Jagodowa, przy takie becie to nigdy nie ma pęcherzyka. Poczekaj faktycznie parę dni i powtórz. Będę trzymać kciuki żeby jednak było dobrze.jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Przy takim wyniku bety nie było szans zeby cokolwiek zobaczyć za wcześnie
Ale jeżeli juz ma być źle to lepiej poronienie niż pozamaciczna.
Zrób koniecznie bete jeszcze raz, cuda przecież sie zdarzają! Ja trzymam mocno kciuki
Mam nadzieje że mimo wszystko jakoś się to ułoży. Tak czy siak trzymam kciuki żeby u każdej z Was pięknie się wszystko rozwijało.
BlackCatNorL, Mama-Ali lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Jagodowa , trzymaj sie
Trzymam kciuki, aby jednak było dobrze
Dziewczyny ja mam dzis takie mdłości, że aż mnie naciaga ... Ostatnio tez mialam , ale nie aż takie ...
Jak sobie radzicie z mdlosciami? Ja Leze caly czas wstaje tylko siku ale dl moich serduszek wszystko
Od slodyczy mnie odrzuciło całkowicie, nie moge pic ani wachac nawet sokow...
Maz mi robi swiezo wyciskane , ale kwaśne
jagodowa91, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
Angela* wrote:Jagodowa , trzymaj sie
Dziewczyny ja mam dzis takie mdłości, że aż mnie naciaga ... Ostatnio tez mialam , ale nie aż takie ...
Jak sobie radzicie z mdlosciami? Ja Leze caly czas wstaje tylko siku ale dl moich serduszek wszystko
Maz mi robi swiezo wyciskane , ale kwaśne
Dla mnie wybawieniem był imbir, a teraz jak mnie mocno muli to łyka coli biorę i trochę pomaga -
Ja tez bylam dzis na wizycie. Na usg było. Widać pęcherzyk ale jeszcze bez zarodka,raczej jest jeszcze za wcześnie,mam przyjść za tydzień. Jestem dobrej myśli
Agniechaaaa, BlackCatNorL, jagodowa91, Krokodylica, be_aduska, Ruda_ann, Raven lubią tę wiadomość
-
Angela* wrote:Jagodowa , trzymaj sie
Maz mi robi swiezo wyciskane , ale kwaśne -
nick nieaktualny