Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela* wrote:Kochana musze jutro zakupić, bo nie dam rady
A codzinnie masz mdłości, czy niekiedy tylko ?
właściwie codziennie ale z różnym natężeniem. Zaczeło sie chyba od soboty.
Czasem trzyma mnie cały dzien, czasem w różnych porach. Jednego dnia tak mnie muli ze mam ochote zwymiotować, innym razem to po prostu takie męczące mulenie żoładka. -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! Witam się nieśmiało, bo jakoś ciągle nie potrafię w to uwierzyć! Mogę prosić o wpisanie na 19.01.2018?
Do lekarza na pierwsze wizytę idę dopiero 25go. Także nadal żyje w niepewnościAgniechaaaa, jagodowa91, FreshMm, Krokodylica, Pooziomka, Paula_29, Raven lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalka wrote:Hej Dziewczyny! Witam się nieśmiało, bo jakoś ciągle nie potrafię w to uwierzyć! Mogę prosić o wpisanie na 19.01.2018?
Do lekarza na pierwsze wizytę idę dopiero 25go. Także nadal żyje w niepewności
Jak miło Cię tu widziećWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 20:52
malka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, jeszcze się z Wami nie żegnam. Czekam do piątku, powtarzam bete i wtedy się okaże. Miłego wieczoru życzę Wam wszystkim i widoku na kolejne zdrowe serduszka. Odezwę się do Was w piątek. Całuje Was wszystkie ! Dziękuje za wsparcie, ciepłe słowa i to, że wierzycie w to, że wszystko będzie dobrze.
BlackCatNorL, FreshMm, be_aduska, MoniaP, Anuśka, alexast, madzia8lenka lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Mama-Ali wrote:właściwie codziennie ale z różnym natężeniem. Zaczeło sie chyba od soboty.
Czasem trzyma mnie cały dzien, czasem w różnych porach. Jednego dnia tak mnie muli ze mam ochote zwymiotować, innym razem to po prostu takie męczące mulenie żoładka.
Jak ja , dziś to juz mialam calowanie z kibelkiem ... Ale chociaż mi lepiej -
Jagodowa trzymam kciuki
A z innej beczki...
Dziewczyny mam takie pytanie... czy zdarza Wam się śluz rozciągliwy, ale taki "idealnie płodny"? Bo od kilku dni mam taki mleczny, normalny w ciąży a dziś znalazłam na papierze takie białko jaja i się zastanawiam czy wszystko ok. Dzięki za odpowiedzi -
Ja już po wizycie. Niestety nie było jeszcze serduszka, tak jak przeczuwałam. Za tydzień kolejna wizyta, mam przyjść z wynikami badań (dostałam skierowanie) i będziemy zakładać kartę ciąży. Wizyta dziś trochę niepotrzebna, mogłam od razu zapisać się na 24.05. Ale przynajmniej wiem że pecherzyk rośnie i ciałko żółte obecne.
Krokodylica, be_aduska, Marzycielka111192, agulineczka, madzia8lenka, Gosiak, Raven lubią tę wiadomość
-
Angela* wrote:Jagodowa , trzymaj sie
Trzymam kciuki, aby jednak było dobrze
Dziewczyny ja mam dzis takie mdłości, że aż mnie naciaga ... Ostatnio tez mialam , ale nie aż takie ...
Jak sobie radzicie z mdlosciami? Ja Leze caly czas wstaje tylko siku ale dl moich serduszek wszystko
Od slodyczy mnie odrzuciło całkowicie, nie moge pic ani wachac nawet sokow...
Maz mi robi swiezo wyciskane , ale kwaśne
Ja w miarę ujarzmiłam mdłości: Rano gryzę nieobłożony chleb i popijam małymi łykami wody. Jem bardzo często ale malutkie porcje. Jem banany (bardzo pomagają), jabłka i pomidory. Biorę witB6. Piję ten napar z imbiru. Jem też jabłka i pomidory. Na obiad tylko lekkie zupki warzywne. Dużo śpię, kiedy tylko tego potrzebuję, chodzę na krótkie spacery.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Monia ja też tak miałam, byłam 5t6d i był tylko pęcherzyk i ciałko żółte- i też sobie myślałam, że mogłam od razu przyjść tydzień później, a z drugiej strony byłam o tyle spokojna, że na poprzedniej wizycie był tylko pęcherzyk, na tamtej już z ciałkiem żółtym a równo tydzień później 6t6d zobaczyłam maluszka z bijącym serduszkiem Także spokojnie, szybko minie i zobaczysz swojego groszka ten pierwszy raz Ja też się wizytuję 24 maja
MoniaP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny