Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mikuśka wrote:Witam z rana ja cała noc nie spałam z nerwów przez te plemienia najbardziej się bałam bo męża nie były i jakbym dostała jakiegoś krwotoku ale całe szczęście nie jest tak źle może przyjadą
-
Anuśka no chudzinka i maluśki, ale dlatego że chudzinka to go widać.
I jeszcze świnia się ze mnie śmieje, że jak na samym początku już mam taki brzuszej to co będzie potem, że będę się turlać.
W ciąży z Zuzią też się turlałam. I kto mi zabroni?Anuśka lubi tę wiadomość
-
Mikuśka - odpoczywaj kochana i nie stresuj się. Będzie dobrze
Agniecha - dobrze, że przeziębienie odpuszcza, dużo zdrówka
Anuśka - mocno tule. Raz można przeżyć, ale cztery to już przesada. Nie powinnyśmy tego wcale przechodzić. Trzymam mocno kciuki, żeby tym razem wszystko było tak jak powinno.
Ja mam troszkę nadwagi i jeszcze nic nie widać. Myślę że pod koniec 3miesiaca już się coś bardziej zaokrągliAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny Mnie dzisiaj mdli od rana, zazwyczaj mdłości zaczynały się około południa. Wydaje mi się że brzuch już też mi się lekko zaokrągla ale to pewnie dlatego że zrezygnowałam z ćwiczeń. Przed ciążą cwiczyalam 4-5 razy w tygodniu ale odpuściłam bo boję się w pierwszym trymestrze wysilać. Jak wszystko będzie dobrze w drugim wrócę do ćwiczeń. Już mam płytkę z Anna Lewandowska a Wy cwiczycie?
-
be_aduska wrote:Cześć Dziewczyny Mnie dzisiaj mdli od rana, zazwyczaj mdłości zaczynały się około południa. Wydaje mi się że brzuch już też mi się lekko zaokrągla ale to pewnie dlatego że zrezygnowałam z ćwiczeń. Przed ciążą cwiczyalam 4-5 razy w tygodniu ale odpuściłam bo boję się w pierwszym trymestrze wysilać. Jak wszystko będzie dobrze w drugim wrócę do ćwiczeń. Już mam płytkę z Anna Lewandowska a Wy cwiczycie?
be_aduska lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
FreshMm wrote:Ja w miarę ujarzmiłam mdłości: Rano gryzę nieobłożony chleb i popijam małymi łykami wody. Jem bardzo często ale malutkie porcje. Jem banany (bardzo pomagają), jabłka i pomidory. Biorę witB6. Piję ten napar z imbiru. Jem też jabłka i pomidory. Na obiad tylko lekkie zupki warzywne. Dużo śpię, kiedy tylko tego potrzebuję, chodzę na krótkie spacery.
Dzięki kochana tez zajadam banany , pomidory, wczoraj nawet zjadlam migdaly , ale sie nie udalo tez jem czesto a malo a u mnie spacery narazie nie wchodza w gre ...
Dzięki za pomoc -
Ja dziś zaczęłam 6 tc czyli 5t0d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 09:15
be_aduska, FreshMm, Morwa, madzia8lenka, Raven lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Hej dziewczyny.
Morwa ostatnia @ była u mnie 21 kwietnia.suwaczek zaraz poprawię choć tu ciężko działa mi net
Inez ja leciałam teraz w poniedziałek 4 h. We wtorek znowu będę lecieć i jeszcze prawdopodobnie 2 razy w czerwcu.moja gin pozwoliła ale ja biorę acard
Widzę że spotykamy się znowu na wspólnym wątku s1985. Mam.nadzieję że tym razem będzie ok.
Co do mdłości ja w poprzedniej ciąży miałam do 17 tyg.nic nie pomagała.ani imbir ani migdały ani te suplementy na.mdłości, jedynie jeść mało a często. Ja miałam mdłości od rana do wieczora od 4 tyg.
Też mnie męczy przeziębienie, przed testem brałam nawet aspiryne i strasznie mnie to martwi bo wtedy pewno było zagniezdzenie:( -
Anuśka wrote:
Ja wyglądam jakbym była w 5 miesiącu a nie w 7 tygodniu O jeansach nawet nie marzę Teraz kiecki i rozciągliwe getryAnuśka, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlackCatNorL wrote:Pokrzywkę sobie jeszcze machnij
Czytałam ze tymianek jeszcze jest świetny, rozrzedza wydzielinę wiec zara sobie zrobię
Mam nadzieje, ze Balwamek daje sobie tam rade i pięknie rośnie ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 10:15
BlackCatNorL lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny.
Morwa ostatnia @ była u mnie 21 kwietnia.suwaczek zaraz poprawię choć tu ciężko działa mi net
Inez ja leciałam teraz w poniedziałek 4 h. We wtorek znowu będę lecieć i jeszcze prawdopodobnie 2 razy w czerwcu.moja gin pozwoliła ale ja biorę acard
Widzę że spotykamy się znowu na wspólnym wątku s1985. Mam.nadzieję że tym razem będzie ok.
Co do mdłości ja w poprzedniej ciąży miałam do 17 tyg.nic nie pomagała.ani imbir ani migdały ani te suplementy na.mdłości, jedynie jeść mało a często. Ja miałam mdłości od rana do wieczora od 4 tyg.
Też mnie męczy przeziębienie, przed testem brałam nawet aspiryne i strasznie mnie to martwi bo wtedy pewno było zagniezdzenie:(2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
MoniaP wrote:Super Girl![link=https://www.suwaczki.com/][/link]