Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Stymulacja owulacji a TP
Odpowiedz

Stymulacja owulacji a TP

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malinka2021 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2021, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć 🙂 pytanie do mam, które miały stymulowaną owulację i poczęcie naturalne lub inseminację.
    W którym tygodniu ciąży urodzilyscie? Ponoć przy wspomaganym rozrodzie prawdopodobieństwo przedwczesnego porodu jest większe.

PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
    08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
    12.05.22 👶Wojtuś💙
  • Malinka2021 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2021, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up

12.05.22 👶Wojtuś💙
  • Domi93 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2021, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 🙂
    Ja miałam owulacje stymulowana , ale nawet nie wiedziałam nic na ten temat,ze poród może być wcześniej 🤔

Synek 2014 ❤️❤️
    Sierpień 2020 💔
    Synek 2022 ❤️❤️
  • Malinka2021 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2021, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konsultowałam się ze swoją dr w tej sprawie. Nie ma czym się przejmować, mówi że w praktyce nie zaobserwowała takiej zależności 🙂

12.05.22 👶Wojtuś💙
  • agatagd93 Znajoma

Wysłany: 19 listopada 2021, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pierwszej stymulacji urodziłam dzień po terminie wyznaczonego z OM :D

j36regz2fzoe228r.png
    iv09gu1r0v7avkau.png
    0d1y3e3kd1khvov5.png

PCOS
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ