Swieta z brzuszkiem :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki, chcialam wam wszystkim zlozyc juz dzis zyczenia swiateczne. To nasze ostatnie swieta bez malenstw Zycze Wam zebyscie spedzily je w cieplym, milym i rodzinnym klimacie. Zycze wam przede wszystkim zdrowka dla was i waszych maluszkow. Odpoczywajcie i obiadajcie sie zdrowo !!!!
Ja juz jestem troche blizej was, bo w Polsce Wszystko u nas dobrze, czuje sie wrecz rewelacyjnie. No tylko oczywiscie rzucilam sie tak na kuchnie mojej mamy, ze mam od wczoraj rewolucje w brzuchu Musze sie opanowac Jutro uzupelnie lekture waszych wpisow. Buziaki z okolic Poznania :****Paulina1986, monia, m_f, pasia27, Izabela, Marycha80 lubią tę wiadomość
Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
Dołączam się do życzeń Anette, my jutro ogłaszamy rodzinie o malenstwie- mamy zamiar powiedzieć, po rozdaniu prezentów, że mamy jeszcze jeden wspólny prezent dla wszystkich- że za rok będzie potrzebne jeszcze jedno miejsce przy wigilijnym stole:) Zdrowych i spokojnych świąt kobietki !!!
Paulina1986, monia, pasia27, Izabela, Marycha80, Anette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Anette za życzenia i tego samego życzę Tobie. Dla mne to będą Święta z nutą goryczy niestety. Teść jak zwykle nie mógł się życiowo ogarnąć i tak wkurzył teściową, że nie zaprosiła go na wigilię, więc cześć rodziny jedzie dzisiaj na świąteczną herbatę do niego. My sie nie wybieramy, bo dużo roboty jest w domu spoza tym młoda jeszcze niestety niecałkiem zdrowa. Poza tym nie mogę zapomnieć, ze rok temu ogłosiliśmy w Wigilię, ze spodziewamy sie dziecka a w lutym było już po wszystkim... Myślałam, że te święta bedą już w większym gronie, a będą w dużo mniejszym.
Anette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki
Nie wchodzę tutaj w tej chwili za często,ale z całego serduszka chciałam wam i waszym bliskim zyczyć spokojnych,zdrowych i pełnych ciepła i miłości świąt
Jestem z wami nawet jak mnie nie ma,ale podczytuje prawie codziennie:)
buziaczek w wasze brzuszki:*Anette, Izabela lubią tę wiadomość
-
Chciałam wam złożyć życzenia
Kiedy jasna gwiazdka błyśnie
Niech Ci serce radość ściśnie
Niech choinka jasno świeci
Niech nadziei płomień wznieci
Niech kolęda zabrzmi w koło
Niech świat śmieje się wesoło
Będzie miło i serdecznie
A Twe szczęście niech trwa wiecznie.
_/|_ ..¸.¤°“˜¨¨
>,"< .´¨`˜“°¤.
......... ⋯ ✰ ⋯
.......... ⋰ ⋮ ⋱
……… ...*•♥•*
…… ... *♥♫♫♥*'.
… .... *♥•♦♫••♥*
..... *♥☺♥☺♥☺♥*
.....*♥•♥#♠*♥#♥•♥* '
....*♥♫♥♥♫♥♥♫♥♫* '
...*♥♥☺♥♫♥♫♥☺♥♥*'
..*♥♥♣♫♥♣♥♥♣♥♫ ♣♥♥*'
'*♥♥♣♥♫♥♥♫♥♥♫ ♥♣♥♥*'
*~~**~~**~***~~**
♥ .........╬╬╬╬╬......♥
Składam najserdeczniejsze życzenia
z okazji Świąt Bożego Narodzenia:
Zdrowia,Miłości,Radości i Spokoju.
Nadzieja niech trwa cały rok,
uśmiech i dobroć niech króluje codziennie,
a wiara niech kruszy skały.
Niech następne święta będą w powiększonych rodzinkach
Wesołych, Zdrowych, Pogodnych Świąt ! w serdecznym gronie Rodziny i Przyjaciół.
Tego wam życzę z całego serduszkaAnette, m_f lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
yoku wrote:Dzięki Anette za życzenia i tego samego życzę Tobie. Dla mne to będą Święta z nutą goryczy niestety. Teść jak zwykle nie mógł się życiowo ogarnąć i tak wkurzył teściową, że nie zaprosiła go na wigilię, więc cześć rodziny jedzie dzisiaj na świąteczną herbatę do niego. My sie nie wybieramy, bo dużo roboty jest w domu spoza tym młoda jeszcze niestety niecałkiem zdrowa. Poza tym nie mogę zapomnieć, ze rok temu ogłosiliśmy w Wigilię, ze spodziewamy sie dziecka a w lutym było już po wszystkim... Myślałam, że te święta bedą już w większym gronie, a będą w dużo mniejszym.
Kochana.....mysmy w tamtym roku siadali do stolu ze lzami w oczach, bo to byl rok w ktorym mialam usunieta ciaze pozamaciczna. W tym roku strasznie sie ciesze, ze malutki w brzuszku kopie. Tak to jest z tymi swietami, przezywamy nasze straty i radosci z calego roku jakos intensywniej. Ale zobacz u Ciebie tez malutka szaleje w brzuszku i daje mocno znac ze przy stole jest i ona i oby takie zdrowe te nasze maluszki byly juz zawsze.
Trzymaj sie cieplo i przede wszystkim zdrowo! Staraj sie nie stresowac, czasami na postepowanie innych nie mamy wplywu i wtedy trzeba myslec o sobieTrzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
nick nieaktualnyAnette, jak jesteś w PL to kup sobie styczniowe wydanie miesięcznika Dziecko. Tam jest m.in. artykuł jak dziewczyna urodziła wczesniaka ale wygrała walkę o karmienie piersią. Ta dziewczyna to moja koleżanka, ktorej pomogło Mleko Mamy i odrazu pomyślałam o Tobie jak to przeczytałam.
-
nick nieaktualny
-
yoku wrote:Anette, jak jesteś w PL to kup sobie styczniowe wydanie miesięcznika Dziecko. Tam jest m.in. artykuł jak dziewczyna urodziła wczesniaka ale wygrała walkę o karmienie piersią. Ta dziewczyna to moja koleżanka, ktorej pomogło Mleko Mamy i odrazu pomyślałam o Tobie jak to przeczytałam.
Yoku...kupilam juz w piatek ( wymiatam zawsze prase w temacie dziecko, ciaza, rodzina z kiosku ) ale nie zdarzylam jeszcze wzystkiego przejrzec. Jutro poczytam. Dzieki wielkie za pamiec )))Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Kochane!
ja tez juz w Polsce, u Mamy!!!!!!
Zycze Wam wszystkim wszystkiego co najlepsze na swiecie!Zeby nasze dzieciaczki rosly i rodzily sie zdrowo!
Trzymajcie sie cieplutko w te mrozne dni!!!!!
Sciskam Was wszysrkie mocno i jeszcze raz Wesolych swiat!Anette lubi tę wiadomość
-
Kochane!
Przepraszam, że się tak długo nie odzywałam, totalnie mnie pochłonęły przygotowania świąteczne, zaliczenia na uczelni no i ogólnie troszkę się u nas ostatnio działo, ale to napisze kiedy indziej. Mam nadzieję, że mimo tego iż nie odzywałam się troszkę nie zapomniałyście o mnie i nie wykluczyłyście mnie z forum. Mam wielką nadzieję, że teraz w święta jak znajdę troszkę czasu, doczytam wszystko co pisałyście. Ale przede wszystkim:
Chciałabym wam złożyć najserdeczniejsze świąteczne życzenia, dużo spokoju, radości, zdrowia,świąt takich pełnych ciepła rodzinnego i życzliwości. Te święta są dla nas wszystkim szczególne bo przecież nie jesteśmy już same. W związku z tym, że czeka nas dużo zmian w nadchodzącym roku życzę wam pomyślnych i szczęśliwych rozwiązań, pełnych wzruszeń i radości. Ściskam wam wszystkie mocno od siebie i Olusia ;*Anette lubi tę wiadomość
-
Ja również przyłączam się do życzeń Aby te Święta były spędzone w rodzinnej atmosferze, z bliskimi (czasami na co dzień mieszkającymi daleko), odpoczywajcie kochane! Za rok Święta będą wyjątkowe, z naszymi Maluszkami
buziaki!m_f, Anette lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję, że żadna z Was nie pochorowała się od przejedzenia:) , my dziś dokonaliśmy ogłoszenia o maluszku i reakcje były różne- rodzice tatusia byli bardzo szczęśliwi, a moi? chyba są jeszcze w szoku- przynajmniej tata... a my się cieszymy i podjęliśmy decyzję o ślubie.... pozdrawiam świątecznie
Anette lubi tę wiadomość
-
martek fajnie, że informacja o dzidziusiu została ciepło przyjęta. Co do świąt, ja osobiście jestem po nich bardzo zmęczona bo nasiedziałam się kilka dni w kuchni, nastałam przy garczkach i tak naprawdę dopiero teraz coś odpocznę, ale ogólnie święta zaliczam do bardzo wesołych i udanych, zwłaszcza, że spędzaliśmy je już prawie w trójkę
-
hmmm, ja Kancialupko jestem o tyle komfortowej sytacji,że wszędzie w święta byłam gościem- nie powiem bo do domu też trochę jedzenia przygotowałam na święta, ale to zawsze nie to samo co być gospodynią podczas wigilii.Zresztą teraz , gdy wiedzą o dziecku to w ogóle najchętniej nie pozwoliliby mi nic robić... a ja się już 4 stycznia doczekać nie mogę- bo mamy wizytę i liczę na USG:)