X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Swieta z brzuszkiem :-)
Odpowiedz

Swieta z brzuszkiem :-)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Anette Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2012, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, chcialam wam wszystkim zlozyc juz dzis zyczenia swiateczne. To nasze ostatnie swieta bez malenstw :-) Zycze Wam zebyscie spedzily je w cieplym, milym i rodzinnym klimacie. Zycze wam przede wszystkim zdrowka dla was i waszych maluszkow. Odpoczywajcie i obiadajcie sie zdrowo !!!!

Ja juz jestem troche blizej was, bo w Polsce :-) Wszystko u nas dobrze, czuje sie wrecz rewelacyjnie. No tylko oczywiscie rzucilam sie tak na kuchnie mojej mamy, ze mam od wczoraj rewolucje w brzuchu :-/ Musze sie opanowac ;-) Jutro uzupelnie lekture waszych wpisow. Buziaki z okolic Poznania :****

Paulina1986, monia, m_f, pasia27, Izabela, Marycha80 lubią tę wiadomość

Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi :-)
    Staramy sie o kolejnego...
  • martek Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2012, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam się do życzeń Anette, my jutro ogłaszamy rodzinie o malenstwie- mamy zamiar powiedzieć, po rozdaniu prezentów, że mamy jeszcze jeden wspólny prezent dla wszystkich- że za rok będzie potrzebne jeszcze jedno miejsce przy wigilijnym stole:) Zdrowych i spokojnych świąt kobietki !!!

Paulina1986, monia, pasia27, Izabela, Marycha80, Anette lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2012, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Anette za życzenia i tego samego życzę Tobie. Dla mne to będą Święta z nutą goryczy niestety. Teść jak zwykle nie mógł się życiowo ogarnąć i tak wkurzył teściową, że nie zaprosiła go na wigilię, więc cześć rodziny jedzie dzisiaj na świąteczną herbatę do niego. My sie nie wybieramy, bo dużo roboty jest w domu spoza tym młoda jeszcze niestety niecałkiem zdrowa. Poza tym nie mogę zapomnieć, ze rok temu ogłosiliśmy w Wigilię, ze spodziewamy sie dziecka a w lutym było już po wszystkim... Myślałam, że te święta bedą już w większym gronie, a będą w dużo mniejszym.

Anette lubi tę wiadomość

• monia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2012, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze raz życzę wszystkim zdrowych pogodnych szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia.

Anette lubi tę wiadomość

1usa3e5ekxdyq5kw.png

bfarxzdvkigpjrom.png[/url]
    img5-110_d_5_Anto%B6+%3A%29_1+z%B1bek+5.10.13r.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2012, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wam też wszystkiego najlepszego dziewczyny, nie przejadajcie się za bardzo bo to niezdrowo :) no i mam nadzieję, że w przyszłym roku będziemy życzyć sobie Wesołych Świąt trzymając i przytulając nasze Maluszki! :)

Anette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2012, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki

Nie wchodzę tutaj w tej chwili za często,ale z całego serduszka chciałam wam i waszym bliskim zyczyć spokojnych,zdrowych i pełnych ciepła i miłości świąt :)

Jestem z wami nawet jak mnie nie ma,ale podczytuje prawie codziennie:)

buziaczek w wasze brzuszki:*

Anette, Izabela lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2012, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam wam złożyć życzenia :) :) :)

Kiedy jasna gwiazdka błyśnie
    Niech Ci serce radość ściśnie
    Niech choinka jasno świeci
    Niech nadziei płomień wznieci
    Niech kolęda zabrzmi w koło
    Niech świat śmieje się wesoło
    Będzie miło i serdecznie
    A Twe szczęście niech trwa wiecznie.
    _/|_ ..¸.¤°“˜¨¨
    >,"< .´¨`˜“°¤.
    ......... ⋯ ✰ ⋯
    .......... ⋰ ⋮ ⋱
    ……… ...*•♥•*
    …… ... *♥♫♫♥*'.
    … .... *♥•♦♫••♥*
    ..... *♥☺♥☺♥☺♥*
    .....*♥•♥#♠*♥#♥•♥* '
    ....*♥♫♥♥♫♥♥♫♥♫* '
    ...*♥♥☺♥♫♥♫♥☺♥♥*'
    ..*♥♥♣♫♥♣♥♥♣♥♫ ♣♥♥*'
    '*♥♥♣♥♫♥♥♫♥♥♫ ♥♣♥♥*'
    *~~**~~**~***~~**
    ♥ .........╬╬╬╬╬......♥
    Składam najserdeczniejsze życzenia
    z okazji Świąt Bożego Narodzenia:
    Zdrowia,Miłości,Radości i Spokoju.
    Nadzieja niech trwa cały rok,
    uśmiech i dobroć niech króluje codziennie,
    a wiara niech kruszy skały.
    Niech następne święta będą w powiększonych rodzinkach
    Wesołych, Zdrowych, Pogodnych Świąt ! w serdecznym gronie Rodziny i Przyjaciół.
    Tego wam życzę z całego serduszka

Anette, m_f lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Anette Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2012, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yoku wrote:
    Dzięki Anette za życzenia i tego samego życzę Tobie. Dla mne to będą Święta z nutą goryczy niestety. Teść jak zwykle nie mógł się życiowo ogarnąć i tak wkurzył teściową, że nie zaprosiła go na wigilię, więc cześć rodziny jedzie dzisiaj na świąteczną herbatę do niego. My sie nie wybieramy, bo dużo roboty jest w domu spoza tym młoda jeszcze niestety niecałkiem zdrowa. Poza tym nie mogę zapomnieć, ze rok temu ogłosiliśmy w Wigilię, ze spodziewamy sie dziecka a w lutym było już po wszystkim... Myślałam, że te święta bedą już w większym gronie, a będą w dużo mniejszym.

Kochana.....mysmy w tamtym roku siadali do stolu ze lzami w oczach, bo to byl rok w ktorym mialam usunieta ciaze pozamaciczna. W tym roku strasznie sie ciesze, ze malutki w brzuszku kopie. Tak to jest z tymi swietami, przezywamy nasze straty i radosci z calego roku jakos intensywniej. Ale zobacz u Ciebie tez malutka szaleje w brzuszku i daje mocno znac ze przy stole jest i ona :-) i oby takie zdrowe te nasze maluszki byly juz zawsze.
    Trzymaj sie cieplo i przede wszystkim zdrowo! Staraj sie nie stresowac, czasami na postepowanie innych nie mamy wplywu i wtedy trzeba myslec o sobie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2012, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anette, jak jesteś w PL to kup sobie styczniowe wydanie miesięcznika Dziecko. Tam jest m.in. artykuł jak dziewczyna urodziła wczesniaka ale wygrała walkę o karmienie piersią. Ta dziewczyna to moja koleżanka, ktorej pomogło Mleko Mamy i odrazu pomyślałam o Tobie jak to przeczytałam.

• kaja1991 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2012, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkiego Najlepszego dziewczyny:) :)
    cudowne jak pomyśle że następne święta będzie nas więcej:)

Izabela, martek lubią tę wiadomość

kaja1991
    iv093e5elgj3447p.png
    3125635e9e884c2a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2012, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala29, dzięki za życzenia, to bardzo kochane i miłe z Twojej strony! Tobie też wszystkiego najlepszego i żeby wszystko w Nowym Roku układało się po Twojej myśli ;)

• Anette Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2012, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yoku wrote:
    Anette, jak jesteś w PL to kup sobie styczniowe wydanie miesięcznika Dziecko. Tam jest m.in. artykuł jak dziewczyna urodziła wczesniaka ale wygrała walkę o karmienie piersią. Ta dziewczyna to moja koleżanka, ktorej pomogło Mleko Mamy i odrazu pomyślałam o Tobie jak to przeczytałam.

Yoku...kupilam juz w piatek ( wymiatam zawsze prase w temacie dziecko, ciaza, rodzina z kiosku ) ale nie zdarzylam jeszcze wzystkiego przejrzec. Jutro poczytam. Dzieki wielkie za pamiec :-))))

• AniaBania Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2012, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane!
    ja tez juz w Polsce, u Mamy!!!!!!

Zycze Wam wszystkim wszystkiego co najlepsze na swiecie!Zeby nasze dzieciaczki rosly i rodzily sie zdrowo!

Trzymajcie sie cieplutko w te mrozne dni!!!!!

Sciskam Was wszysrkie mocno i jeszcze raz Wesolych swiat!

Anette lubi tę wiadomość

0ylvqca.png
  • KANCIALUPKA Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2012, 02:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane!
    Przepraszam, że się tak długo nie odzywałam, totalnie mnie pochłonęły przygotowania świąteczne, zaliczenia na uczelni no i ogólnie troszkę się u nas ostatnio działo, ale to napisze kiedy indziej. Mam nadzieję, że mimo tego iż nie odzywałam się troszkę nie zapomniałyście o mnie i nie wykluczyłyście mnie z forum. Mam wielką nadzieję, że teraz w święta jak znajdę troszkę czasu, doczytam wszystko co pisałyście. Ale przede wszystkim:
    Chciałabym wam złożyć najserdeczniejsze świąteczne życzenia, dużo spokoju, radości, zdrowia,świąt takich pełnych ciepła rodzinnego i życzliwości. Te święta są dla nas wszystkim szczególne bo przecież nie jesteśmy już same. W związku z tym, że czeka nas dużo zmian w nadchodzącym roku życzę wam pomyślnych i szczęśliwych rozwiązań, pełnych wzruszeń i radości. Ściskam wam wszystkie mocno od siebie i Olusia ;*

Anette lubi tę wiadomość

relg3e5eu7qme10h.png
  • she Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2012, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również przyłączam się do życzeń :) Aby te Święta były spędzone w rodzinnej atmosferze, z bliskimi (czasami na co dzień mieszkającymi daleko), odpoczywajcie kochane! Za rok Święta będą wyjątkowe, z naszymi Maluszkami :)
    buziaki!

m_f, Anette lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • martek Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2012, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Mam nadzieję, że żadna z Was nie pochorowała się od przejedzenia:) , my dziś dokonaliśmy ogłoszenia o maluszku i reakcje były różne- rodzice tatusia byli bardzo szczęśliwi, a moi? chyba są jeszcze w szoku- przynajmniej tata... a my się cieszymy i podjęliśmy decyzję o ślubie....:) pozdrawiam świątecznie

Anette lubi tę wiadomość

• KANCIALUPKA Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2012, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martek fajnie, że informacja o dzidziusiu została ciepło przyjęta. Co do świąt, ja osobiście jestem po nich bardzo zmęczona bo nasiedziałam się kilka dni w kuchni, nastałam przy garczkach i tak naprawdę dopiero teraz coś odpocznę, ale ogólnie święta zaliczam do bardzo wesołych i udanych, zwłaszcza, że spędzaliśmy je już prawie w trójkę;)

relg3e5eu7qme10h.png
  • KANCIALUPKA Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2012, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Objedzona jestem niesamowicie, nawet boje się na wagę wchodzić ;p

relg3e5eu7qme10h.png
  • martek Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm, ja Kancialupko jestem o tyle komfortowej sytacji,że wszędzie w święta byłam gościem- nie powiem bo do domu też trochę jedzenia przygotowałam na święta, ale to zawsze nie to samo co być gospodynią podczas wigilii.Zresztą teraz , gdy wiedzą o dziecku to w ogóle najchętniej nie pozwoliliby mi nic robić... :) a ja się już 4 stycznia doczekać nie mogę- bo mamy wizytę i liczę na USG:)

• DzejKej Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez powiedzielismy w wigilie. Mojej mamie zabraklo slow. Wszyscy szczesliwi. Tesciowa to troche luzniej przyjela, bo to jej 3 wnuczek bedzie, ale moi rodzice to szaleja ze szczescia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2012, 18:17

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ