X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Szczepienie na krztusiec w kolejnej ciąży
Odpowiedz

Szczepienie na krztusiec w kolejnej ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vilka Autorytet

Wysłany: 7 maja, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, zwracam się do tych które są w kolejnej ciąży. Byłam szczepiona na krztusiec dwa lata temu w pierwszej ciąży, teraz rodzinna mi odradza szczepienie, bo twierdzi że jak byłam dwa lata temu szczepiona to teraz nie muszę, tego samego zdania jest pediatra, a wszystkie źródła internetowe podają że należy powtórzyć szczepienie w każdej kolejnej ciąży. Jak było u was, co mówią wasi lekarze?

👰🤵 2016 married
    👶🩷 .17.08.2023
    18.10.2024 ⏸️
    Niedoczynność tarczycy - letrox 100

Wizyta 7.11 0,5cm
    Wizyta 19.11 1,54cm ❤️169ud/min
    Wizyta 26.11 2,25cm
    Wizyta 21.12 6,74cm
    Prenatalne 23.12 6,9cm🩷 girl 164ud/min
    07.01 wizyta 9,79cm🩷
    04.02 wizyta 295g🩷
    17.02 połówkowe 388g🩷
    04.03 wizyta 590g🩷
    25.03 wizyta 965g
    22.04 wizyta 1800g
    23.04 prenatalne 1600g🩷
    22.05 wizyta 2,5kg
    03.06 wizyta 2,9kg
    17.06 wizyta 3,4kg
    24.06 wizyta 3,5kg
    01.07 wizyta 3,9kg

age.png
  • sofiz Autorytet

Wysłany: 7 maja, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vilka wrote:
    Cześć dziewczyny, zwracam się do tych które są w kolejnej ciąży. Byłam szczepiona na krztusiec dwa lata temu w pierwszej ciąży, teraz rodzinna mi odradza szczepienie, bo twierdzi że jak byłam dwa lata temu szczepiona to teraz nie muszę, tego samego zdania jest pediatra, a wszystkie źródła internetowe podają że należy powtórzyć szczepienie w każdej kolejnej ciąży. Jak było u was, co mówią wasi lekarze?

a rodzina ma wykształcenie medyczne? przekazanie przeciwciał kolejnemu dziecku wymaga ponownego zaszczepienia

🔬 hormonalny chaos
    🙋🏻‍♀️ 33, Poznań
    zoloft 150, dopegyt 6x250, acard 150

preg.png
    czekamy na Stasia 🩵
  • Sunday92 Koleżanka

Wysłany: 7 maja, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczepi się w każdej ciąży, nie dla siebie, a dla dziecka. Szczepiłam się w pierwszej ciąży, w marcu 2023 i teraz też się szczepie. Termin szczepienia mam za dwa tygodnie. Inaczej nie ma opcji przekazać przeciwciał.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja, 15:38

Redrum, Dziewiarka lubią tę wiadomość

preg.png
    👶06.2023 G. 💙
  • marcellinna Znajoma

Wysłany: 18 maja, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w każdej
    Czy u was w grę wchodziła osteoterapia ginekologiczna?
    https://www.osteomedyk.pl/osteopatia-ginekologiczna/ ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca, 13:16

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ