Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Szukam Firanki z kaffe :-)
Odpowiedz

Szukam Firanki z kaffe :-)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wuj Truj Nowa

Wysłany: 28 maja 2013, 04:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że bywasz na tym forum, odezwij się do mnie proszę na [email protected]. Pozdrawiam!

Wuj Truj
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo Trujek! :D :*

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Wuj Truj Nowa

Wysłany: 29 maja 2013, 04:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mol!!! To Ciebie szukam zołzo jedna!!!
    Miałam nadzieję, że Firanka mi powie co się z Tobą dzieje, bo zniknęłaś jak kamfora.
    Dziewczyny z kaffe przeniosły się na inne forum i martwią się, że Cię nie ma. Myślą, że może coś się stało! I ja się też martwiłam :).
    Wszystko w porządku? Dołączysz na nowe forum, czy rezygnujesz z tego towarzystwa ;-)?

Wuj Truj
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truj no ja akurat wczoraj zaczełam fora nadrabiac, bo przez ostatnie dni leżałam i za przeproszeniem kwiczałam :/ Ani nogą ruszyć ani ręką- masakra jakaś i w ogóle nie siedziałam na kompie :D wczoraj dopiero siadłam jak biały ludź, chodź tego siedzeniem nawet nie nazwę... rano na niecałą godzinkę i wieczorem na trochę. A na nowe forum ja bardzo chętnie! Tylko niech poogarniam te zaległości wpierw bo tonę w braku informacji :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ