Takie głupie pytanie;)....
-
Dziewczyny zawsze się nad tym zastanawiałam: Niestety jeszcze nie mam dzieci i nie widziałam na "żywo: pozytywnego wyniku testu ciążowego. Powiedzcie mi czy jak testujecie to kreska pozytywna pojawia się od razu po przesunięciu się linii moczu czy na pozytywny wynik musiałyście chwile czekać i potem nabierał mocy??? Ot takie głupiutkie pytanie;)Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
cocosowa jak zobaczylam swoj pierwszy pozytywny test, to slaba kreska pokazala sie jakos okolo minuty, w instrukcji bylo, aby odczytywac po 3min...zalezy to od czulosci testu i od zawartosci beta hcg w moczu. powodzenia! na pewno niebawem ujrzysz swoje 2 wymarzone kreseczki! pozdrawiam!
-
Ja kupiłam najzwyklejszy w Tesco za 5 zł bo spisałam cykl na straty i kreska testowa była od razu a druga ciemniała z sekundy na sekundę ale była jaśniejsza od kontrolnej. Droższy test wyszedł natychmiast i kreski były tego samego koloru. Wszystko zależy od producenta, stężenia beta hcg. Życzę powodzenia
-