Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Tatuaż - jak zmienił się w i po ciąży?
Odpowiedz

Tatuaż - jak zmienił się w i po ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Kota Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice moze sprobuj sie smarowac olejkiem migdalowym, podobno dla skory podatnej na rozstepy jest duzo lepszy, mozesz tylko brzuch smarowac tym olejkiem. Mi jeszcze nic nie wyskoczylo i licze, ze sie mi upiecze :)

FeliceGatto lubi tę wiadomość

syy2cwa1kqnjs0p4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam tatuaże na brzuchu z obu stron, i mam nadzieję, że jakoś będą wyglądać, na razie smaruję sie tylko balsamem na rozstępy i czekam na efekty :)

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ