X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Tatuaże a rosnący brzuszek
Odpowiedz

Tatuaże a rosnący brzuszek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • teqz Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Czy są tutaj jakieś mamusie, które mają tatuaże na żebrach/brzuchu/podbrzuszu i mogą podzielić się jakimiś zdjęciami/ew opisać jak tatuaże wyglądają "rozciągnięte" czy może nadal wyglądają jak przed ciążą?

Mam spore tatuaże po dwóch stronach brzucha, które są na całe żebra i wchodzą trochę na brzuch i jeszcze podbrzusze.. boję się, że będą wyglądać nieładnie po porodzie. Jakieś doświadczenia? :)

• Kajula Ekspertka

Wysłany: 13 października 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teqz wrote:
    Cześć dziewczyny :)

Czy są tutaj jakieś mamusie, które mają tatuaże na żebrach/brzuchu/podbrzuszu i mogą podzielić się jakimiś zdjęciami/ew opisać jak tatuaże wyglądają "rozciągnięte" czy może nadal wyglądają jak przed ciążą?

Mam spore tatuaże po dwóch stronach brzucha, które są na całe żebra i wchodzą trochę na brzuch i jeszcze podbrzusze.. boję się, że będą wyglądać nieładnie po porodzie. Jakieś doświadczenia? :)
    Hej. Ja tatuaż mam tylko na plecach (widać na avatarze) w kwesti tego jak będzie wyglądał później niestety nie wiem. Ale sama jestem bardzo ciekawa czy bardzo się zmieni.

34bw3e3kdxys4dma.png
    Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tatuaż na żebrach i powiem szczerze, jest bez różnicy mimo, że brzuszek spory był w trakcie ciąży i ogólnie przytyłam 25kg :)

Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
    Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
    Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs

iv09jw4z732yf0w9.png
  • Kropka88 Ekspertka

Wysłany: 20 października 2017, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    Ja mam tatuaż na żebrach, ale jeszcze za mało "urosłam" żeby zauważyć jakieś zmiany :)

wielkościowo to taki:
    https://www.instagram.com/p/BPSJXXjhAlT/?taken-by=kudutattoo

gyxwhdgeekj3uuo2.png
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 20 października 2017, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tatuaz na zebrach i częściowo brzuchu, w pierwszej ciazy nic sie nie stalo, wyglada tak jakna poczatku. Rosnie razem z brzuchem :) tylko mocno nawilzac trzeba żeby rozstępy sie na nim nie zrobily

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ