Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Tatuaże a rosnący brzuszek
Odpowiedz

Tatuaże a rosnący brzuszek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • teqz Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Czy są tutaj jakieś mamusie, które mają tatuaże na żebrach/brzuchu/podbrzuszu i mogą podzielić się jakimiś zdjęciami/ew opisać jak tatuaże wyglądają "rozciągnięte" czy może nadal wyglądają jak przed ciążą?

Mam spore tatuaże po dwóch stronach brzucha, które są na całe żebra i wchodzą trochę na brzuch i jeszcze podbrzusze.. boję się, że będą wyglądać nieładnie po porodzie. Jakieś doświadczenia? :)

• Kajula Ekspertka

Wysłany: 13 października 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teqz wrote:
    Cześć dziewczyny :)

Czy są tutaj jakieś mamusie, które mają tatuaże na żebrach/brzuchu/podbrzuszu i mogą podzielić się jakimiś zdjęciami/ew opisać jak tatuaże wyglądają "rozciągnięte" czy może nadal wyglądają jak przed ciążą?

Mam spore tatuaże po dwóch stronach brzucha, które są na całe żebra i wchodzą trochę na brzuch i jeszcze podbrzusze.. boję się, że będą wyglądać nieładnie po porodzie. Jakieś doświadczenia? :)
    Hej. Ja tatuaż mam tylko na plecach (widać na avatarze) w kwesti tego jak będzie wyglądał później niestety nie wiem. Ale sama jestem bardzo ciekawa czy bardzo się zmieni.

34bw3e3kdxys4dma.png
    Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tatuaż na żebrach i powiem szczerze, jest bez różnicy mimo, że brzuszek spory był w trakcie ciąży i ogólnie przytyłam 25kg :)

👩 97' , 👨 96'

04.2017r. (37+1) - 25cs🩷
    01.2019r. (37+0) - 1cs 💙
    11.2021r. (34+6) - 3cs 🩷
    Aniołek - 03.2021r. (5+0) - 2cs 🤍

age.png
  • Kropka88 Ekspertka

Wysłany: 20 października 2017, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    Ja mam tatuaż na żebrach, ale jeszcze za mało "urosłam" żeby zauważyć jakieś zmiany :)

wielkościowo to taki:
    https://www.instagram.com/p/BPSJXXjhAlT/?taken-by=kudutattoo

gyxwhdgeekj3uuo2.png
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 20 października 2017, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tatuaz na zebrach i częściowo brzuchu, w pierwszej ciazy nic sie nie stalo, wyglada tak jakna poczatku. Rosnie razem z brzuchem :) tylko mocno nawilzac trzeba żeby rozstępy sie na nim nie zrobily

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ