Telefon do lekarza - tylko przy wizytach prywatnych?
-
Cześć dziewczyny, jestem na etapie wyboru lekarza prowadzącego i mam takie pytanie. Wiem, że chodząc na wizyty prywatnie, można zadzwonić do swojego lekarza prowadzącego z każdą niepokojącą sprawą. Czy taka sama możliwość jest, gdy chodzi się na wizyty finansowane przez nfz? Czy można poprosić takiego lekarza o numer telefonu?XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
nick nieaktualny
-
Ja chodzę do tego samego lekarza na NFZ i prywatnie(zalezy jak mi termin pasuje) i sam zaproponował, że jakby coś się działo to mam dzwonić. Ale to zaproponował na wizycie prywatnej, na której byłam kilka dni po wyjściu ze szpitala, bo miałam plamienia. I sam powiedział, żeby następnym razem dzwonić. Natomiast jak zadzwoniłam w piątek wieczorem innym razem to kazał jechać na IP bo nie ma go na miejscu i nie może mnie nigdzie przyjąć. Gdyby był na szpitalu to pewnie by powiedział, żebym przyszła do niego, a gdyby akurat byl w gabinecie to pewnie by przyjął.
Erl lubi tę wiadomość
-