X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Test ciążowy
Odpowiedz

Test ciążowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sabka1123 Znajoma

Wysłany: 31 stycznia 2018, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.. i proszę o poradę czy którejs z was test ciążowy wyszedł pozytywny dopiero 10 dni po spodziewanej miesiączce? Boje się że jest ze mną coś nie tak..

Sabka112
  • Decadence Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko zależy od terminu owulacji i czułości testu, powinnaś mieć ją podaną na opakowaniu.:-) Myślę, że nie masz powodów do niepokoju - gratulacje! :-)

ckaidqk32wjzio9b.png
  • Sabka1123 Znajoma

Wysłany: 31 stycznia 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dlaczego pierwsze 10 testów wyszło negatywne... Coś kuło mnie 3 dni przed terminem spodziewanej miesiączki..

Sabka112
  • Sabka1123 Znajoma

Wysłany: 31 stycznia 2018, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie jakieś info o was

Sabka112
  • Agusia_pia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrób betę jak spóźnia Ci się okres i będziesz wiedziała

Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
  • Leira Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabka1123 wrote:
    Witam.. i proszę o poradę czy którejs z was test ciążowy wyszedł pozytywny dopiero 10 dni po spodziewanej miesiączce? Boje się że jest ze mną coś nie tak..

Tak - to całkowicie normalne !!!

Sprawdź wątek na forum: "I Trymestr" ---> "Niska beta - czy coś nie tak?"

Bardzo dokładnie tam opisałam jak to jest z tymi testami ciążowymi i stwierdzaniem ciąży, a nie chcę kopiować tego posta i na chama wklejać w ten wątek, żeby nie dublować, więc jak masz ochotę to tam zajrzyj :)

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ