Test ciazowy jasniejszy .
-
Witam kochane ,pewnie ie pomyślicie ze jestem nienormalna ,ale coś mnie podkusiło I w 8tyg 5 dniu zrobiłam test ,,nie mam pojęcia po co może żeby się uspokoic''co ewidentnie mi nie wyszło ponieważ wyszła blada kreska ,wcześniej np w 6tyg była ona bardzo mocna.usg miałam wykonane w ten sam dzień było wszystko w porządku,ale dalej się martwię czy to może oznaczać spadek hcg .Lekarz nie potrafił mi na to opowiedzieć.
-
Monia100 wrote:Witam kochane ,pewnie ie pomyślicie ze jestem nienormalna ,ale coś mnie podkusiło I w 8tyg 5 dniu zrobiłam test ,,nie mam pojęcia po co może żeby się uspokoic''co ewidentnie mi nie wyszło ponieważ wyszła blada kreska ,wcześniej np w 6tyg była ona bardzo mocna.usg miałam wykonane w ten sam dzień było wszystko w porządku,ale dalej się martwię czy to może oznaczać spadek hcg .Lekarz nie potrafił mi na to opowiedzieć.
Taki przykład z autopsji. Robiłam testy ciążowe codziennie i któregoś dnia wyszedł jaśniejszy niż dzień wcześniej. Już zaczęłam mieć w głowie czarne scenariusze (mam za sobą ciąże biochemiczne), ale przyjaciółka namówiła mnie bym test powtórzyła. Zrobiłam go parę godzin później (także nie z porannego moczu) i na nim kreska była zdecydowanie ciemniejsza niż dzień wcześniej.
Także ja bym się nie przejmowała. Zwłaszcza, że na tym etapie, to ani test, ani beta nie są miarodajne.
Teraz już tylko USG, które przecież u Ciebie wyszło dobrze 😊
kropka_aga lubi tę wiadomość
-
Gosiu bardzodzo dziękuję za odp ,z tego wszystkiego zrobiłam kilka testów i z tego 3 wyszły równie jasne ,4 wyszedl ciut ciemniejszy .Ale pewnie masz racjie ze juz nie jest to miarodajne najważniejsze usg .Pozdrawiam ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia, 19:32
-