Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne TEST CLEARBLUE ? CZY KTOŚ TAK MIAŁ?
Odpowiedz

TEST CLEARBLUE ? CZY KTOŚ TAK MIAŁ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kudia Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2022, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Jestem w ciąży i kupiłam sobie test ciążowy clearblue ten cyfrowy z oznaczeniem tygodnia ciąży.
    Miałam w planach że jak będę chciała powiedzieć o ciąży to pokaże wszystkim test. Ku mojemu zaskoczeniu dzisiaj (test robiłam dokładnie 28 grudnia) popatrzylam na test a na wyświetlaczu nie ma już nic... zniknęło to że jestem w ciąży. Jestem strasznie zła bo ten test kosztował mnie 50 zł a nawet nie doczekał się żebym go komuś pokazała. Mąż próbował wymienić baterię ale niestety nic to nie dało bo dalej nie działa. Czy ktoś też tak miał? Da się coś z tym zrobić?

• Landrynkaaaa Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2022, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzieś w internecie czytałam (chyba w opiniach na Allegro) ze rzeczywiście ekran się wyłącza po jakimś czasie, nawet pomimo zmiany baterii. Sama chciałam go kupić, ale tez mnie to zniechęciło…

👩🏼 26 l.

04.2021 histeroskopia 🩺

Starania od 07.2021❤️

08.2021 ciąża biochemiczna 💔

Hashimoto - uregulowane ✅
    USG, cytologia, cykle, owulacja, morfologia ✅

11.2021 - bakteria Enterococcus w kanale szyjki macicy - wyleczone ✅

28.12.21 cień ⏸
    01.01.22 ⏸
    03.01.22 beta 131 🥰
    05.01.22 beta 333 🥰
    cudzie trwaj 🥰
    czekamy na płeć 👧👶
    11.04.22 Chłopiec 💙🚙

06.09.22 Wiktor 💙💙
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ