X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne TEST CLEARBLUE ? CZY KTOŚ TAK MIAŁ?
Odpowiedz

TEST CLEARBLUE ? CZY KTOŚ TAK MIAŁ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kudia Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2022, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Jestem w ciąży i kupiłam sobie test ciążowy clearblue ten cyfrowy z oznaczeniem tygodnia ciąży.
    Miałam w planach że jak będę chciała powiedzieć o ciąży to pokaże wszystkim test. Ku mojemu zaskoczeniu dzisiaj (test robiłam dokładnie 28 grudnia) popatrzylam na test a na wyświetlaczu nie ma już nic... zniknęło to że jestem w ciąży. Jestem strasznie zła bo ten test kosztował mnie 50 zł a nawet nie doczekał się żebym go komuś pokazała. Mąż próbował wymienić baterię ale niestety nic to nie dało bo dalej nie działa. Czy ktoś też tak miał? Da się coś z tym zrobić?

• Landrynkaaaa Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2022, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzieś w internecie czytałam (chyba w opiniach na Allegro) ze rzeczywiście ekran się wyłącza po jakimś czasie, nawet pomimo zmiany baterii. Sama chciałam go kupić, ale tez mnie to zniechęciło…

👩🏼 26 l.

04.2021 histeroskopia 🩺

Starania od 07.2021❤️

08.2021 ciąża biochemiczna 💔

Hashimoto - uregulowane ✅
    USG, cytologia, cykle, owulacja, morfologia ✅

11.2021 - bakteria Enterococcus w kanale szyjki macicy - wyleczone ✅

28.12.21 cień ⏸
    01.01.22 ⏸
    03.01.22 beta 131 🥰
    05.01.22 beta 333 🥰
    cudzie trwaj 🥰
    czekamy na płeć 👧👶
    11.04.22 Chłopiec 💙🚙

06.09.22 Wiktor 💙💙
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ