SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Test peppa
Odpowiedz

Test peppa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Werax Znajoma

Wysłany: 2 lutego 2021, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam pytanie odnośnie testu peppa jestem w drugiej ciazy i mam mieć robiony ten test on na fundusz jest platny ale jest refundowany gdy matka skończyła 35 rok życia lub urodziła juz dziecko z wada wrodzona. I oto moje pytanie w 1 ciazy córka urodziła się z wada wrodzona serduszka jednak po wyjściu ze szpitala i wizycie u kardiologa okazało się że wada znikła i wszystko jest w porzadku naszczescie. Moje pytanie czy mimo to ze ta wada zanikła to czy wlicza mi się to do darmowego testu w tej ciazy ? Czy to chodzi ze jakby dziecko cały czas miało ta wade ?

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2021, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa to jest świnka z bajki :p

Test pappa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2021, 17:23

Iskierka87 lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Agnieszka34 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2021, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pierwszy syn po porodzie miał szmery na serduszku,chodziliśmy do kardiologa raz w roku.W sumie to nic nie wyszło na ekg czy usg.Mówiłam o tym ginowi i uznał,że skoro przeszło to nic złego nie było i musiałam robić badania prywatnie.
    Tak samo mi powiedział inny gin w obecnej ciąży

74dij44jzgxvh1lt.png
    3jvzanli55nmnxem.png
  • Magu Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2021, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werax wrote:
    Hej mam pytanie odnośnie testu peppa jestem w drugiej ciazy i mam mieć robiony ten test on na fundusz jest platny ale jest refundowany gdy matka skończyła 35 rok życia lub urodziła juz dziecko z wada wrodzona. I oto moje pytanie w 1 ciazy córka urodziła się z wada wrodzona serduszka jednak po wyjściu ze szpitala i wizycie u kardiologa okazało się że wada znikła i wszystko jest w porzadku naszczescie. Moje pytanie czy mimo to ze ta wada zanikła to czy wlicza mi się to do darmowego testu w tej ciazy ? Czy to chodzi ze jakby dziecko cały czas miało ta wade ?
    To zależy od lekarza prowadzącego ciążę czy wystawi skierowanie i co wpisze w skierowaniu.

3jgxvfxmmo60rzi2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ