X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Totalny brak energii
Odpowiedz

Totalny brak energii

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dkdk Koleżanka

Wysłany: 9 listopada 2022, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Wy również odczuwacie problemu z energią w te jesienne dni?

• Mirelasiedla Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2022, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak bardzo często mam i u mnie jest to spowodowane intensywnością pracy - pracuję w rekrutacji i kieruję zespołem oraz całością strategii rekrutacyjnej w firmie, plus odrobinę HR ale to już bardziej od strony wsparcia/strategii. Jak sobie nawrzucam ogrom spotkań i innych zadań, to mi się kończą zasoby umysłowe żeby ruszyć małym palcem W mówieniu sobie ""stop"" jestem słaba i ciągle się uczę, ale mam po prostu maksimum intensywności pracy które jestem w stanie przyjąć bez wpływu na życie po pracy - więc staram się ograniczyć ilość spotkań i otwartych tematów, co bardzo pomaga. Mi też pomogło znalezienie sobie hobby które jest niskim wysiłkiem (żadne siłownie nie pomagają) i angażuje inne rejony mózgu - i jest to ceramika. Mam dni kiedy sobie relaksowo ugniatam glinę, nie mam żadnych celów, deadlineów i nic nie muszę tym osiągnąć.

Poza tym duże znaczenie ma zdrowa dieta oraz suplementacja, szczególnie jeśli jesteś w ciązy:
    https://loremvit.pl/produkt/twoja-mlodosc/

od siebie polecam szczególnie prozdrowotne zioła Loremvit.
    loremvit-twoja-mlodosc.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2022, 06:55

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ