X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne toxo w ciąży
Odpowiedz

toxo w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lalinda Nowa

Wysłany: 14 czerwca 2019, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, wykryto u mnie toksoplazmozę w 11 tygodniu ciąży. Obecnie jestem od tygodnia na antybiotykach. Proszę o informację, czy któraś z Was przeszła toxo w ciąży? Czy dziecko urodziło się zdrowe? Jestem bardzo zaniepokojona i potrzebuje dobrych informacji, ewentualnie rad :)
    Pozdrawiam Was serdecznie :)

• juudi Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalina mialas jakies objawy toxo? Czy wykryli przypadkiem?

ma6nky9zewfu5ea1.png
    atdchdge5fgohmhe.png
  • Lalinda Nowa

Wysłany: 14 czerwca 2019, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam badania zlecone 1 trymestru od lekarza prowadzącego. Teraz brak objawów, choć wydaje mi się, że w 3t4d miałam objawy tj. bóle głowy (migreny), węzły chłonne powiększone, złe samopoczucie - choć nie wiem, czy to było to.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ