X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne TRĄDZIK
Odpowiedz

TRĄDZIK

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aganieta Znajoma

Wysłany: 7 grudnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy tylko ja nadal mam trądzik, czy któraś z was też ma z tym problem :(

.
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zakładaj odrębnego tematu dla jednej przypadłości, zapytaj np. na wątku trymestralnym. Poza tym skąd dziewczyny mają wiedzieć co to znaczy "nadal". Czy nadal, chociaż jesteś w ciąży, a miałaś przed ciążą, czy nadal, chociaż urodziłaś, a miałaś w czasie ciąży? Czy nadal w sensie, że ciąża trwa, a pryszcze nie złażą :P.

NataliaK, Nalka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika, LOVE xd :D

• aganieta Znajoma

Wysłany: 19 grudnia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadal w sensie że mam go w o okresie okołomenstruacyjnym więc liczyłam na polepszenie cery która ma duże skłonności...

.
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadal nic nie rozumiem.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ