SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne trądzik w ciąży
Odpowiedz

trądzik w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • avera27 Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed zajściem miałam dość problematyczną cerę, z uwagi na ciążę odstawiłam leki od dermatologa, bo nie można było stosować tych maści ;/ Cera nie jest tragiczna ale pryszcze nadal się pojawiają i nie wiem jaki krem kupić, żeby to załagodzić. Większe pryszcze smaruje pastą cynkową. W aptece nic mi nie doradziła

avera27

Będzie córeczka - 1.06.2017 r. - Liwia
  • Nitka_lutowa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej zapytac dermatologa bo wiekszosc jest zakaza w ciazy mialam problem z cera w 1 ciazy wygladalam okropnie pryszcz na pryszczu wszedzie niechcialam z domu wychodzic przez swoj wyglad ale nieuzywalam niczego zeby niepogorszyc, po ciazy zniklo wszystko cera super sporadycznie jakis pryszczyk wychodzil, teraz 2ga ciaza i cera moze bezrewelacji od czasu do czasu cos wyskoczy ale i tak super. Wszystko zalezy od hormonow niewydaje mi sie ze krem cos pomoze...

f2wle6ydavw81p8v.png
    f2wle6yd8ecbz5a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ