Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Trojaczki
Odpowiedz

Trojaczki

Oceń ten wątek:
  • Geev Nowa

Wysłany: 5 września 2016, 03:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, szukałam Was długo i znalazłam :)
    Jestem obecnie w 33. tyg ciąży trojaczej, spodziewam się dwóch coreczek i synka. W domu już czeka na nie 3letni braciszek :D

Natka88 lubi tę wiadomość

• Geev Nowa

Wysłany: 5 września 2016, 03:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Coś jeszcze obiło mi się o uszy że należy tez się osoba do pomocy nad dziećmi jeśli rodzą się trojaczki lub więcej, ale o to też zapytaj w mopsie

Już to przerabialam i kilka ludzi też dawało mi nadzieję że można liczyć na kogoś do pomocy. NIE PRAWDA! nic takiego się nie należy przy trojaczkach...
    My razem z mężem mamy pracę więc wtedy też Mops nie ma nam nic do zaoferowania.

• Geev Nowa

Wysłany: 6 września 2016, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Zapraszam na forum trojaczkow :

http://forum.gazeta.pl/forum/w,615,162316359,162316359,Trojaczki_mamy_trojaczkow.html?t=1473115465#p162316359

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ