X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Trojaczki
Odpowiedz

Trojaczki

Oceń ten wątek:
  • Geev Nowa

Wysłany: 5 września 2016, 03:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, szukałam Was długo i znalazłam :)
    Jestem obecnie w 33. tyg ciąży trojaczej, spodziewam się dwóch coreczek i synka. W domu już czeka na nie 3letni braciszek :D

Natka88 lubi tę wiadomość

• Geev Nowa

Wysłany: 5 września 2016, 03:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Coś jeszcze obiło mi się o uszy że należy tez się osoba do pomocy nad dziećmi jeśli rodzą się trojaczki lub więcej, ale o to też zapytaj w mopsie

Już to przerabialam i kilka ludzi też dawało mi nadzieję że można liczyć na kogoś do pomocy. NIE PRAWDA! nic takiego się nie należy przy trojaczkach...
    My razem z mężem mamy pracę więc wtedy też Mops nie ma nam nic do zaoferowania.

• Geev Nowa

Wysłany: 6 września 2016, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Zapraszam na forum trojaczkow :

http://forum.gazeta.pl/forum/w,615,162316359,162316359,Trojaczki_mamy_trojaczkow.html?t=1473115465#p162316359

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ