Trojaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc, postanowiłam założyć nowy temat z nadzieja ze znajdę może jakieś przyszłe mamy lub już mamusie trojaczkow. Ciężko znaleźć jakieś informacje na temat ciąży z trojaczkami a od 2 tygodni wiem ze nosze juz trzy bijące serduszka i strasznie sie boje. Pozdrawiam i czekam na jakieś nowe osobki
marlon, pabelka88, bebag, Krokodylica, mogepomarzyc lubią tę wiadomość
-
Szczerze mówiąc to jestem przerażona, nie spodziewałam sie ze coś takiego przydazy sie akurat nam. Maz sie bardzo cieszy, ja tez ale wewnętrzny niepokój jest najgorszy, boje sie ze nie damy sobie rady. A samopoczucie hmm raczej kiepskie mdłości cały dzień a nawet w nocy ale jakoś trzeba wytrzymac;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje za słowa otuchy czuje sie średnio bo dolegliwości ciazowe są naprawdę uciążliwe ale mam nadzieje ze szybko minie. Termin mam na luty ale pewnie dużo szybciej urodze, może nawet w tym roku. Z mężem oswoilismy sie juz z myślą o trojcr, tym bardziej ze na USG juz widać jak sie ruszają, niesamowity widok ) mam nadzieje ze damy rade, bo bardzo sie boje. Pozdrawiam
-
wow czerwona gratuluje potrojnego szczescia ja mialam szok jak dowiedzialam sie u siebie o blizniaczkach a dopiero co trojaczki ale w sumie najwazniejsze zeby zdrowe byly
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Gratulacje bliźniaków dokładnie, najważniejsze aby były zdrowe i jak najdłużej donosic dzieciaczki ale cały czas zadaje sobie wiele pytań, ile będę potrzebowała wszystkiego, jak będę sobie dawała rade z trojka maluchow. Troszkę to wszystko przerażające.
-
nick nieaktualnyczerona Moja droga najpierw to kupcie łóżeczka , wózek , ubranka to w takich uniwersalnych kolorach kupuj żółty, czerony, jakie Ci się spodobają , komody z ubrankami dla dzieci aby nic się nie pomieszało, lub wielką szafę z półkami , jak już poznacie płeć to już możecie tak bardziej szaleć , beciki usztywniane , rękawiczki nie draki pampersy no jest tego ubranka to jak dla bliźniąt , to chyba od 44 cm są , jak będziesz chciała coś więcej wiedzieć to poradzę choć nie mam bliźniąt , ale mam trójkę dzieci więc na pewno posłużę radą . A jak się czujesz ? , który już to tydzień u was , tu na forum jest taki wątek Ciąża bliźniacza , i tam też , jest mama która spodziewa się trojaczków , tam na pewno dziewczyny Ci pomogą .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 07:00
-
Juz powoli koniec 13 tygodnia. Czuje sie roznie, mam bardzo dokuczliwe bóle brzucha, wiem na co czekam wiec wszystko wytrzymie Mam zamiar powoli kompletowac różne potrzebne rzeczy, bo wiadomo wydatków będzie bardzo dużo, a wolę tez być dużo szybciej gotowa bo nie wiadomo jaka potem z samopoczuuciem bedzie. Ulola w którym tygodniu twojaa kolezanka urodziła dzieciaczki ? Pozdrawiam
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość