X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ubranka dla noworodka
Odpowiedz

Ubranka dla noworodka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aniaa90 Debiutantka

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ze względu, że jestem nowicjuszkom w byciu mamą (termin pierwszego porodu na Grudzień) i szczerze powiedziawszy jeśli chodzi o wyprawki dla maluszka nie bardzo się jeszcze orientuje. Doradźcie mi proszę, jaką wyprawkę ubrankową skompletować na początek. W jakie ciuszki się zaopatrzyć biorąc pod uwagę panującą w zimie temperaturę?

Z góry serdecznie dziękuje za wszelkie rady!:)

xnw49n736098nsum.png
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sa watki o wyprawce. Uzyj wyszukiwarki, a znajdziesz na forum interesujacy Cie temat (jesli jeszcze tego nie zrobilas ;])

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ