X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ubranka dla noworodka
Odpowiedz

Ubranka dla noworodka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aniaa90 Debiutantka

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ze względu, że jestem nowicjuszkom w byciu mamą (termin pierwszego porodu na Grudzień) i szczerze powiedziawszy jeśli chodzi o wyprawki dla maluszka nie bardzo się jeszcze orientuje. Doradźcie mi proszę, jaką wyprawkę ubrankową skompletować na początek. W jakie ciuszki się zaopatrzyć biorąc pod uwagę panującą w zimie temperaturę?

Z góry serdecznie dziękuje za wszelkie rady!:)

xnw49n736098nsum.png
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sa watki o wyprawce. Uzyj wyszukiwarki, a znajdziesz na forum interesujacy Cie temat (jesli jeszcze tego nie zrobilas ;])

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ