X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ubranka dla noworodka
Odpowiedz

Ubranka dla noworodka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aniaa90 Debiutantka

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ze względu, że jestem nowicjuszkom w byciu mamą (termin pierwszego porodu na Grudzień) i szczerze powiedziawszy jeśli chodzi o wyprawki dla maluszka nie bardzo się jeszcze orientuje. Doradźcie mi proszę, jaką wyprawkę ubrankową skompletować na początek. W jakie ciuszki się zaopatrzyć biorąc pod uwagę panującą w zimie temperaturę?

Z góry serdecznie dziękuje za wszelkie rady!:)

xnw49n736098nsum.png
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sa watki o wyprawce. Uzyj wyszukiwarki, a znajdziesz na forum interesujacy Cie temat (jesli jeszcze tego nie zrobilas ;])

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ