X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne uczucie goraca
Odpowiedz

uczucie goraca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martusia85 Koleżanka

Wysłany: 2 maja 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamusie:)mam takie pytanie czy ktoras z was odczuwala goraco na zmiane z zimnem??bo ja mam to juz 2 dzien:(w dodatku chodze jak kaczka a brzuch caly mi sie napina pobolewa mnie tez w pachwinach i dolnej partii krzyza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 17:11

• martusia85 Koleżanka

Wysłany: 2 maja 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodam tez ze od okolo 2 tyg schodzi mi czop sluzowy a dzis bylo go nawet dosc duzo.i jakby bylo malo czuje wielkie zmeczenie dzis juz wstalam rano zmeczona nie wiem ttylko po czym:)i te zmiany nastroju dzis z skrajnosci w skrajnosc....jak myslicie czy moze to poczatek czegos??

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ