X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne uczucie goraca
Odpowiedz

uczucie goraca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martusia85 Koleżanka

Wysłany: 2 maja 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamusie:)mam takie pytanie czy ktoras z was odczuwala goraco na zmiane z zimnem??bo ja mam to juz 2 dzien:(w dodatku chodze jak kaczka a brzuch caly mi sie napina pobolewa mnie tez w pachwinach i dolnej partii krzyza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 17:11

• martusia85 Koleżanka

Wysłany: 2 maja 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodam tez ze od okolo 2 tyg schodzi mi czop sluzowy a dzis bylo go nawet dosc duzo.i jakby bylo malo czuje wielkie zmeczenie dzis juz wstalam rano zmeczona nie wiem ttylko po czym:)i te zmiany nastroju dzis z skrajnosci w skrajnosc....jak myslicie czy moze to poczatek czegos??

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ