X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Urządzam pokój dziecka
Odpowiedz

Urządzam pokój dziecka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • rozalix Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2023, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, proszę o porade!
    Urządzam pokój dla dziecka i zastanwiam się nad zakupem komody. Czy jest to dobry pomysł czy lepiej zainwestować już w coś większego? Jak u Was sprawdziło się to w praktyce?
    128172383_3437415236324702_2412561143353588627_n.jpg?stp=dst-jpg_p843x403&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=825194&_nc_ohc=LGS3AssoeIQAX_rvP-F&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AfBTs8hgX0axRdmGGGRalJr51-mNtYt1PQ4HG205UB49uA&oe=641D8508

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 23 lutego 2023, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dla mnie komoda NIE. Tylko szafa. Bo w komodzie nie widzisz co masz dokładnie, gdyż wszystko jest poukładane jedno na drugim i nie wiesz co jest pod spodem. W szafie otwierasz i masz cały przegląd półek i widzisz po " grzbietach" ubrań co akurat jest do założenia ;)

Nie wiem czy zastanawiałaś się nad dekoracjami i kolorystyką, ale jeśli nie to polecam zerknać sobie tutaj:
    https://czasnawnetrze.pl/wnetrza/pomieszczenia/pokoj-dziecka/53302-pokoj-dziecka-pomysly-i-inspiracje

Na stronie jest sporo inspiracji.
    d2FjPTY0MHgx_src_114340-Hibou-Home-HH01301-tapeta-labedzie.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2023, 07:51

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2024, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pokoju córki jest komoda, jednak nie wiem czy jestem z niej zadowolona. Wydawało mi się, ze będzie praktyczniejsza. A tak zajmuje sporo miejsca i tak naprawdę niewiele się w niej mieści. Zastanawiam się czy by jej nie usunąć. I w miejsce postawić regały na których będę w stanie zmieścić zabawki córki - których ma coraz więcej.
    Jeśli szukasz inspiracji na pokój dziecięcy, polecam stronę:
    https://dziecisawazne.pl/jaka-tapete-do-pokoju-dzieciecego-wybrac/

Możesz poczytać sobie tutaj o polecanych tapetach :)
    jaka-tapete-do-pokoju-dzieciecego-wybrac.jpg?w=1200&ssl=1

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ