SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne USG genetyczne
Odpowiedz

USG genetyczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jenni Przyjaciółka

Wysłany: 15 lutego 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, jakie mialyscie wyniki USG genetycznego? Mam na mysli USG te w 12 tygodniu + testy z krwi PAPPA. Podobno norma jest jesli wynik jest powyzej 1:300. A jak bylo z Wami?

w4sqdqk3mfw34azb.png

"Daj każde­mu dniu szansę sta­nia się naj­piękniej­szym w całym twoim życiu. "

Mark Twain
  • kataloza Autorytet

Wysłany: 4 marca 2017, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robiłam to nie odpowiem.....nie mam pojęcia .....a Tobie jakie wyniki wyszły?

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wynik 1:4630 :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ