X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne USG genetyczne
Odpowiedz

USG genetyczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jenni Przyjaciółka

Wysłany: 15 lutego 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, jakie mialyscie wyniki USG genetycznego? Mam na mysli USG te w 12 tygodniu + testy z krwi PAPPA. Podobno norma jest jesli wynik jest powyzej 1:300. A jak bylo z Wami?

w4sqdqk3mfw34azb.png

"Daj każde­mu dniu szansę sta­nia się naj­piękniej­szym w całym twoim życiu. "

Mark Twain
  • kataloza Autorytet

Wysłany: 4 marca 2017, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robiłam to nie odpowiem.....nie mam pojęcia .....a Tobie jakie wyniki wyszły?

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wynik 1:4630 :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ