USG genetyczne w Wielkopolsce
-
Cześć dziewczyny, próbuję się właśnie zorientować, gdzie najlepiej zrobić usg prenatalne w Wlkp.
Mam na oku Gaję, premedicare, Spec. Centrum Zdrowia Kobiety na ułańskim i Medicor w Kościanie.
Ktoś tam robił? polecacie?
Dodam że zależy mi tylko na specjalistach z certyfikatem FMF.
A może któraś ma doświadczenia z polną? Kto tam robi to badanie?
Z góry dzięki,
Martyna -
nick nieaktualnyMi polecano dr Sliwinską ( ale lepiej zadzwonic i dowiedziec sie dokładnie czy ma ten certyfikat o który pytasz)
a rzychodnia jest w Swarzedzu
http://www.nzozprofemina.pl/oferta/poradnia-ginekologiczno-poloznicza
a najbardziej wszysyc polecają Szpital na Polnej w Poznaniu tam sa super specjalisci i w przychodni napewno mozna sie wszystkiego dowiedziec!! -
No wlasnie kolezanka z pracy byla rozczarowana bo obsluzyli ja na polnej byle jak, w 10min bylo po wszystkim, czula sie jak na zwyklym usg i prawie nic nie sprawdzili. Odwalaja masowke a ja jak bede za badanie placic to chce miec porzadnie...
Ma ktoras jakies doswiadczenia wlasne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 16:38
-
Polecam klinikę Neomedica w Poznaniu i dr Emilie Polczynską- Kaniak. Jedna z najlepszych specjalistek usg genetycznego w Poznaniu. Sama do tej lekarki jeździłam, badanie trwa ok pół godziny, ale babeczka jest takim fachowcem, że wychwycić nawet niewielką nieprawidłowość. Gorąco polecam! !!!
-
jak ja urodziłam to ze mną leżała kobieta po 40tce co miała usg prenatalne na polnej co nic nie wykazało złego i że dziecko zdrowe a w drugi dzień po porodzie lekarz po upewnieniu się u specjalisty stwierdził u jej dziecka zespół downa ;/ leżała ze mną na sali to było 3 mies temu a do dziś pamiętam jej łzy.
-