X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne USG I TRYMESTRU (genetyczne)
Odpowiedz

USG I TRYMESTRU (genetyczne)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2021, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj, równo dwa miesiące po odkryciu dwóch kreseczek na teście, miałam USG genetyczne. Lekarz nie stwierdził nieprawidłowości, więc duża ulga, zwłaszcza że to bardzo znany i polecany specjalista. Na 90% będzie chłopiec (cieżko mi ukryć, że marzyłam o córce). Dziewczyny, napiszcie o swoich doświadczeniach z tego USG...

Ewelina..nowa lubi tę wiadomość

• Ewelina..nowa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2021, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja genetyczne mam zaplanowane dopiero na 7.06.. W którym tygodniu jesteś? Na genetycznych już można doszukiwać się płci?

qb3c3e5enyarfwqw.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ