X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne USG I TRYMESTRU (genetyczne)
Odpowiedz

USG I TRYMESTRU (genetyczne)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2021, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj, równo dwa miesiące po odkryciu dwóch kreseczek na teście, miałam USG genetyczne. Lekarz nie stwierdził nieprawidłowości, więc duża ulga, zwłaszcza że to bardzo znany i polecany specjalista. Na 90% będzie chłopiec (cieżko mi ukryć, że marzyłam o córce). Dziewczyny, napiszcie o swoich doświadczeniach z tego USG...

Ewelina..nowa lubi tę wiadomość

• Ewelina..nowa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2021, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja genetyczne mam zaplanowane dopiero na 7.06.. W którym tygodniu jesteś? Na genetycznych już można doszukiwać się płci?

qb3c3e5enyarfwqw.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ