Ustanie bólu piersi z dnia na dzień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nic się nie martw
mnie cycki przestały boleć tydzień po pozytywnym teście i ani razu nawet nie zaszczypaly nawet mało urosły a jestem już zaraz w 25 tc żadnych objawów typu senność,mdłości czy wymioty. Za to w poprzedniej ciąży bolały mnie non stop że nawet chodzić nie mogłam i ciągle miałam mdłości. Naprawdę nie ma zasady.
Inne osoby zygaly i miały objawy ciążowe nawet w trakcie poronienia
Nie ma zasady do takich subiektywnych odczuć. Wszystkiego najlepszego i ciesz się ciąża i brakiem dyskomfortu
KasiaMarysiaaa lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
nick nieaktualny
-
Nie denerwuj się wszystko będzie dobrze
zanik objawów nie tylko mnie martwił ale i inne koleżanki z forum. Wszystkie jesteśmy po kilku poronieniach i stresik był ale dla każdej z nas jest teraz super ciąża bez objawów.
Czemu się tak martwisz? Masz jakieś inne podstawy by myśleć że może być coś nie tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 08:31
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
nick nieaktualnyKaczuszka86 wrote:Nie denerwuj się wszystko będzie dobrze
zanik objawów nie tylko mnie martwił ale i inne koleżanki z forum. Wszystkie jesteśmy po kilku poronieniach i stresik był ale dla każdej z nas jest teraz super ciąża bez objawów.
Czemu się tak martwisz? Masz jakieś inne podstawy by myśleć że może być coś nie tak?
Mam tylko brak jakichkolwiek objawów -
KasiaMarysiaaa wrote:Mam tylko brak jakichkolwiek objawów
Inne dziewczyny mają mdłosci, wymiotry nawet do konca ciązy. Moja kolezanka miala takie wymioty ze prawie cala ciaze przelezala w szpitalu. Stres teraz Ci nie bedzie pomagał. Wyluzuj i ciesz się ciążą
KasiaMarysiaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-