X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ustanie bólu piersi z dnia na dzień
Odpowiedz

Ustanie bólu piersi z dnia na dzień

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2017, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 8 tygodniu i 4 dniu i ustał u mnie ból piersi, strasznie mnie to martwi... :(
    Miałyście tak ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2017, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up

• Kaczuszka86 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic się nie martw :) mnie cycki przestały boleć tydzień po pozytywnym teście i ani razu nawet nie zaszczypaly nawet mało urosły a jestem już zaraz w 25 tc żadnych objawów typu senność,mdłości czy wymioty. Za to w poprzedniej ciąży bolały mnie non stop że nawet chodzić nie mogłam i ciągle miałam mdłości. Naprawdę nie ma zasady.

Inne osoby zygaly i miały objawy ciążowe nawet w trakcie poronienia :(
    Nie ma zasady do takich subiektywnych odczuć. Wszystkiego najlepszego i ciesz się ciąża i brakiem dyskomfortu :)

KasiaMarysiaaa lubi tę wiadomość

mhsv9vvj9veszbog.png
    25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
    23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
    31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
    19.11.2017 nasz największy skarb Norbert <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2017, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym żeby w moim przypadku było tak samo :(

• Kaczuszka86 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie denerwuj się wszystko będzie dobrze :) zanik objawów nie tylko mnie martwił ale i inne koleżanki z forum. Wszystkie jesteśmy po kilku poronieniach i stresik był ale dla każdej z nas jest teraz super ciąża bez objawów.
    Czemu się tak martwisz? Masz jakieś inne podstawy by myśleć że może być coś nie tak?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 08:31

mhsv9vvj9veszbog.png
    25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
    23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
    31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
    19.11.2017 nasz największy skarb Norbert <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2017, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczuszka86 wrote:
    Nie denerwuj się wszystko będzie dobrze :) zanik objawów nie tylko mnie martwił ale i inne koleżanki z forum. Wszystkie jesteśmy po kilku poronieniach i stresik był ale dla każdej z nas jest teraz super ciąża bez objawów.
    Czemu się tak martwisz? Masz jakieś inne podstawy by myśleć że może być coś nie tak?

Mam tylko brak jakichkolwiek objawów

• Agness12 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaMarysiaaa wrote:
    Mam tylko brak jakichkolwiek objawów
    To tylko sie cieszyc :) Inne dziewczyny mają mdłosci, wymiotry nawet do konca ciązy. Moja kolezanka miala takie wymioty ze prawie cala ciaze przelezala w szpitalu. Stres teraz Ci nie bedzie pomagał. Wyluzuj i ciesz się ciążą :)

KasiaMarysiaaa lubi tę wiadomość

3i49df9hi1sl1iuj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi być dobrze :)

Agness12 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ