X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne W jaki sposób poinformowałyście męża o ciazy?
Odpowiedz

W jaki sposób poinformowałyście męża o ciazy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2020, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja walnęłam prosto z mostu, bez szopki 🤭.

Rosa lubi tę wiadomość

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2020, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze chciałam/ planowałam, że poinformuje męża w szczególny sposób o ciąży, ale w rzeczywistości euforia była tak wielka, że gdy na teście pokazywały się II kreski leciałam od razu podzielić się radością 😉 także u nas też bez ceregieli było 🤭

Rosa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2020, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na blogu Sara pisze, dziewczyna pisała o kilku sposobach, poszukaj może coś Cię zainspiruje 😉

Rosa lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ