X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne W jaki sposób poinformowałyście męża o ciazy?
Odpowiedz

W jaki sposób poinformowałyście męża o ciazy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2020, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja walnęłam prosto z mostu, bez szopki 🤭.

Rosa lubi tę wiadomość

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2020, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze chciałam/ planowałam, że poinformuje męża w szczególny sposób o ciąży, ale w rzeczywistości euforia była tak wielka, że gdy na teście pokazywały się II kreski leciałam od razu podzielić się radością 😉 także u nas też bez ceregieli było 🤭

Rosa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2020, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na blogu Sara pisze, dziewczyna pisała o kilku sposobach, poszukaj może coś Cię zainspiruje 😉

Rosa lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ