Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Waga płodu/dzidziusia
Odpowiedz

Waga płodu/dzidziusia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gipsi1991 Koleżanka

Wysłany: 1 października 2024, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do mam w ciąży.
    Jestem 27+3.Wczoraj mialam wizytę u gin. Dzidziusia ważył 1400g ...
    Olbrzymi.Lekarz stwierdził, że zobaczymy badanie krzywej cukrowej,,
    które też wczoraj miałam.Ale wszystko w porządku,nie mam cukrzycy.Wszystkie badania w normie.Dzidzia ogólnie rozwija się dobrze i jest ok.Czy któraś z was tak miala?Bo muszę przyznać, że zaczęłam się bardzo denerwować.
    Dodam ,że 23+5 mój synek ważył 800g już. W każdym razie też- nie wiem,czy to ma w ogóle jakieś znaczenie-ginekolog wyliczył termin na podstawie ostatniej msc,mimo iż w ciążę zaszłam dzięki inseminacji i wg kliniki powinnam być wczoraj 28 +0..I tak ,jem slodkie i owoce,ale nie aż tak,bez przesady,która z nas nie je ,niech rzuci kamieniem..
    25 dni 600g. Denerwuję się a wizyta za 4 tygodnie dopiero.Brzuch mam wielki,przytyłam około 10-12kg.

Miłego dnia.
    A.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ