X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Waga płodu/dzidziusia
Odpowiedz

Waga płodu/dzidziusia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gipsi1991 Koleżanka

Wysłany: 1 października 2024, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do mam w ciąży.
    Jestem 27+3.Wczoraj mialam wizytę u gin. Dzidziusia ważył 1400g ...
    Olbrzymi.Lekarz stwierdził, że zobaczymy badanie krzywej cukrowej,,
    które też wczoraj miałam.Ale wszystko w porządku,nie mam cukrzycy.Wszystkie badania w normie.Dzidzia ogólnie rozwija się dobrze i jest ok.Czy któraś z was tak miala?Bo muszę przyznać, że zaczęłam się bardzo denerwować.
    Dodam ,że 23+5 mój synek ważył 800g już. W każdym razie też- nie wiem,czy to ma w ogóle jakieś znaczenie-ginekolog wyliczył termin na podstawie ostatniej msc,mimo iż w ciążę zaszłam dzięki inseminacji i wg kliniki powinnam być wczoraj 28 +0..I tak ,jem slodkie i owoce,ale nie aż tak,bez przesady,która z nas nie je ,niech rzuci kamieniem..
    25 dni 600g. Denerwuję się a wizyta za 4 tygodnie dopiero.Brzuch mam wielki,przytyłam około 10-12kg.

Miłego dnia.
    A.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ