X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Waga płodu/dzidziusia
Odpowiedz

Waga płodu/dzidziusia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gipsi1991 Koleżanka

Wysłany: 1 października 2024, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do mam w ciąży.
    Jestem 27+3.Wczoraj mialam wizytę u gin. Dzidziusia ważył 1400g ...
    Olbrzymi.Lekarz stwierdził, że zobaczymy badanie krzywej cukrowej,,
    które też wczoraj miałam.Ale wszystko w porządku,nie mam cukrzycy.Wszystkie badania w normie.Dzidzia ogólnie rozwija się dobrze i jest ok.Czy któraś z was tak miala?Bo muszę przyznać, że zaczęłam się bardzo denerwować.
    Dodam ,że 23+5 mój synek ważył 800g już. W każdym razie też- nie wiem,czy to ma w ogóle jakieś znaczenie-ginekolog wyliczył termin na podstawie ostatniej msc,mimo iż w ciążę zaszłam dzięki inseminacji i wg kliniki powinnam być wczoraj 28 +0..I tak ,jem slodkie i owoce,ale nie aż tak,bez przesady,która z nas nie je ,niech rzuci kamieniem..
    25 dni 600g. Denerwuję się a wizyta za 4 tygodnie dopiero.Brzuch mam wielki,przytyłam około 10-12kg.

Miłego dnia.
    A.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ