X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Warszawa-Babka Medica dr Jóźwiak
Odpowiedz

Warszawa-Babka Medica dr Jóźwiak

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Yumi Debiutantka

Wysłany: 11 października, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Kiedyś ( kilka lat temu) prowadziłam swoją ciążę u dr.Józwiaka w Babca Medica, oczywiście prywatnie. Teraz okazało się że jestem w ciąży i też chciałabym u niego prowadzić ciążę ale koszt wizyty to 550 zł! No powiem szczerze że byłam w szoku bo pamiętam jak 300 zł płaciłam. Czy ktoś może się orientuje czy ten lekarz gdzieś taniej przyjmuje? Albo czy w babcia medica honoruje jakieś ubezpieczenie które można wykupić i wtedy te wizyty są w ramach ubezpieczenia?

Mju lubi tę wiadomość

age.png

preg.png

21.08.24- ostatnia 🩸
    11.09.24- owu
    21.09.24- I kreska
    22.09.24- ⏸️ kreski
    22.09.24- Beta 11.9
    25.09.24- Beta 61.9 progesteron 22,8
    30.09.24- Beta 2487
    02.10.24- GS 6mm + YS / torbiel
    09.10.24- CRL 2,9 / torbiel plus krwiak
    18.11.24- cytomegalia +
    20.11.24 prenatalne
    55 CRL, wszystko dobrze
    Prawdopodobnie dziewczynka 👧🏼🩷
    21.11.24- testy genetyczne - prenatal testDna karyo plus Rh
    28.11.24 wyniki - zdrowa dziewczynka 🩷
  • Ilona.. Autorytet

Wysłany: 27 października, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno w babka medica na slominskiego jest lekarka ginekolog, która prowadzi ciążę na NFZ! Ja niestety tego wcześniej nie wiedziałam dlatego prowadzę na NFZ w UCZKiN i chodzę do Babki na prywatne wizyty do dr Radzikowskiej.

Najlepiej zadzwoń na infolinię i się wszystkiego dowiedz ;) tam Ci Panie wyjaśnią.

🧔‍♂️29l. 🙎‍♀️27l.
    23.05 - beta 26,9
    25.05- beta 100.5
    4.06- beta 3645
    25.07- USG 1 trym 🩵🩵🩵
    19.09- USG połówkowe 370g
    28.10- 26+0 930g
    20.11 USG 3 trym 29+2 1434g

preg.png
  • Mju Autorytet

Wysłany: 27 października, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yumi wrote:
    Cześć dziewczyny,

Kiedyś ( kilka lat temu) prowadziłam swoją ciążę u dr.Józwiaka w Babca Medica, oczywiście prywatnie. Teraz okazało się że jestem w ciąży i też chciałabym u niego prowadzić ciążę ale koszt wizyty to 550 zł! No powiem szczerze że byłam w szoku bo pamiętam jak 300 zł płaciłam. Czy ktoś może się orientuje czy ten lekarz gdzieś taniej przyjmuje? Albo czy w babcia medica honoruje jakieś ubezpieczenie które można wykupić i wtedy te wizyty są w ramach ubezpieczenia?

Ja mam pakiet z PZU, obejmuje babkę i boramed.

age.png
  • Helloworld1 Przyjaciółka

Wysłany: 28 października, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr przyjmuje też w Novum na Ursynowie. Za wizytę płaciłam jeszcze w sierpniu 440 PLN. Dr robił podstawowe USG (serce +mierzyl Bobasa).

👄 niskie AMH,podwyższone FSH
    Diagnoza: nieadekwatna do wieku rezerwa jajnikowa, początki endometriozy
    Rozpoznanie: 06.23
    I procedura: 08.23, puste pęcherzyki
    II procedura: 11.23, 2 dojrzałe komórki, jeden zarodek 3 dniowy, transfer 12.23
    🤰dwie kreski: 27.12.23
  • Fabregasowa Ekspertka

Wysłany: 17 listopada, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona.. wrote:
    Podobno w babka medica na slominskiego jest lekarka ginekolog, która prowadzi ciążę na NFZ! Ja niestety tego wcześniej nie wiedziałam dlatego prowadzę na NFZ w UCZKiN i chodzę do Babki na prywatne wizyty do dr Radzikowskiej.

Najlepiej zadzwoń na infolinię i się wszystkiego dowiedz ;) tam Ci Panie wyjaśnią.

Hej Ilona. Czy możesz proszę opowiedzieć jak wygląda standard opieki w takiej przychodni przy szpitalu? Ile czekałas na pierwsza wizyte, Co ile są wizyty, czy zawsze u tej samej osoby (czy losowo kto zejdzie z dyżyru), czy robią usg poglądowo na każdej wizycie, czy czujesz się "zaopiekowana".

Nie jestem obecnie w ciąży ale coś tam sobie rozkminiam. Przy pierwszej straconej chodziłam prywatnie + medicover bo mam pakiet ale z wielu różnych powodów nie ufam sieciowce. Myślałam o prowadzeniu w MSWiA na NFZ i z doskoku u ich lekarzy prywatnie w Prrmium Medical ale kurka dla mnie Grochów to koniec świata. A wiem że w MSWiA jest teraz top lekarzy tylko pytanie czy oni przyjmuja w przychodni

👩‍🦰1990, 🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP

10.2024 19t 🩷💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ