Warszawa-Babka Medica dr Jóźwiak
-
Cześć dziewczyny,
Kiedyś ( kilka lat temu) prowadziłam swoją ciążę u dr.Józwiaka w Babca Medica, oczywiście prywatnie. Teraz okazało się że jestem w ciąży i też chciałabym u niego prowadzić ciążę ale koszt wizyty to 550 zł! No powiem szczerze że byłam w szoku bo pamiętam jak 300 zł płaciłam. Czy ktoś może się orientuje czy ten lekarz gdzieś taniej przyjmuje? Albo czy w babcia medica honoruje jakieś ubezpieczenie które można wykupić i wtedy te wizyty są w ramach ubezpieczenia?
Mju lubi tę wiadomość
21.08.24- ostatnia 🩸
11.09.24- owu
21.09.24- I kreska
22.09.24- ⏸️ kreski
22.09.24- Beta 11.9
25.09.24- Beta 61.9 progesteron 22,8
30.09.24- Beta 2487
02.10.24- GS 6mm + YS / torbiel
09.10.24- CRL 2,9 / torbiel plus krwiak
18.11.24- cytomegalia +
20.11.24 prenatalne
55 CRL, wszystko dobrze
Prawdopodobnie dziewczynka 👧🏼🩷
21.11.24- testy genetyczne - prenatal testDna karyo plus Rh
28.11.24 wyniki - zdrowa dziewczynka 🩷 -
Podobno w babka medica na slominskiego jest lekarka ginekolog, która prowadzi ciążę na NFZ! Ja niestety tego wcześniej nie wiedziałam dlatego prowadzę na NFZ w UCZKiN i chodzę do Babki na prywatne wizyty do dr Radzikowskiej.
Najlepiej zadzwoń na infolinię i się wszystkiego dowiedz tam Ci Panie wyjaśnią. -
Yumi wrote:Cześć dziewczyny,
Kiedyś ( kilka lat temu) prowadziłam swoją ciążę u dr.Józwiaka w Babca Medica, oczywiście prywatnie. Teraz okazało się że jestem w ciąży i też chciałabym u niego prowadzić ciążę ale koszt wizyty to 550 zł! No powiem szczerze że byłam w szoku bo pamiętam jak 300 zł płaciłam. Czy ktoś może się orientuje czy ten lekarz gdzieś taniej przyjmuje? Albo czy w babcia medica honoruje jakieś ubezpieczenie które można wykupić i wtedy te wizyty są w ramach ubezpieczenia?
Ja mam pakiet z PZU, obejmuje babkę i boramed. -
Dr przyjmuje też w Novum na Ursynowie. Za wizytę płaciłam jeszcze w sierpniu 440 PLN. Dr robił podstawowe USG (serce +mierzyl Bobasa).👄 niskie AMH,podwyższone FSH
Diagnoza: nieadekwatna do wieku rezerwa jajnikowa, początki endometriozy
Rozpoznanie: 06.23
I procedura: 08.23, puste pęcherzyki
II procedura: 11.23, 2 dojrzałe komórki, jeden zarodek 3 dniowy, transfer 12.23
🤰dwie kreski: 27.12.23 -
Ilona.. wrote:Podobno w babka medica na slominskiego jest lekarka ginekolog, która prowadzi ciążę na NFZ! Ja niestety tego wcześniej nie wiedziałam dlatego prowadzę na NFZ w UCZKiN i chodzę do Babki na prywatne wizyty do dr Radzikowskiej.
Najlepiej zadzwoń na infolinię i się wszystkiego dowiedz tam Ci Panie wyjaśnią.
Hej Ilona. Czy możesz proszę opowiedzieć jak wygląda standard opieki w takiej przychodni przy szpitalu? Ile czekałas na pierwsza wizyte, Co ile są wizyty, czy zawsze u tej samej osoby (czy losowo kto zejdzie z dyżyru), czy robią usg poglądowo na każdej wizycie, czy czujesz się "zaopiekowana".
Nie jestem obecnie w ciąży ale coś tam sobie rozkminiam. Przy pierwszej straconej chodziłam prywatnie + medicover bo mam pakiet ale z wielu różnych powodów nie ufam sieciowce. Myślałam o prowadzeniu w MSWiA na NFZ i z doskoku u ich lekarzy prywatnie w Prrmium Medical ale kurka dla mnie Grochów to koniec świata. A wiem że w MSWiA jest teraz top lekarzy tylko pytanie czy oni przyjmuja w przychodni👩🦰1990, 🧔1986
Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP
10.2024 19t 🩷💔 -