X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Warszawa-Babka Medica dr Jóźwiak
Odpowiedz

Warszawa-Babka Medica dr Jóźwiak

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Yumi Przyjaciółka

Wysłany: 11 października 2024, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Kiedyś ( kilka lat temu) prowadziłam swoją ciążę u dr.Józwiaka w Babca Medica, oczywiście prywatnie. Teraz okazało się że jestem w ciąży i też chciałabym u niego prowadzić ciążę ale koszt wizyty to 550 zł! No powiem szczerze że byłam w szoku bo pamiętam jak 300 zł płaciłam. Czy ktoś może się orientuje czy ten lekarz gdzieś taniej przyjmuje? Albo czy w babcia medica honoruje jakieś ubezpieczenie które można wykupić i wtedy te wizyty są w ramach ubezpieczenia?

Mju lubi tę wiadomość

age.png

age.png

21.08.24- ostatnia 🩸
    11.09.24- owu
    21.09.24- I kreska
    22.09.24- ⏸️ kreski
    22.09.24- Beta 11.9
    25.09.24- Beta 61.9 progesteron 22,8
    30.09.24- Beta 2487
    02.10.24- GS 6mm + YS / torbiel
    09.10.24- CRL 2,9 / torbiel plus krwiak
    18.11.24- cytomegalia +
    20.11.24 prenatalne
    55 CRL, wszystko dobrze
    Prawdopodobnie dziewczynka 👧🏼🩷
    21.11.24- testy genetyczne - prenatal testDna karyo plus Rh
    28.11.24 wyniki - zdrowa dziewczynka 🩷
    16.04- 2120g- dziecko nisko krotka szyjka
    14.05 2800g - 0,5cm szyjka
  • Ilona.. Autorytet

Wysłany: 27 października 2024, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno w babka medica na slominskiego jest lekarka ginekolog, która prowadzi ciążę na NFZ! Ja niestety tego wcześniej nie wiedziałam dlatego prowadzę na NFZ w UCZKiN i chodzę do Babki na prywatne wizyty do dr Radzikowskiej.

Najlepiej zadzwoń na infolinię i się wszystkiego dowiedz ;) tam Ci Panie wyjaśnią.

🧔‍♂️29l. 🙎‍♀️27l.
    23.05 - beta 26,9
    25.05- beta 100.5
    4.06- beta 3645
    25.07- USG 1 trym 🩵🩵🩵
    19.09- USG połówkowe 370g
    28.10- 26+0 930g
    20.11 USG 3 trym 29+2 1434g
    7.01 USG 2240 ❤️
    16.01 3200g
    21.01 planowe CC

preg.png
  • Mju Autorytet

Wysłany: 27 października 2024, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yumi wrote:
    Cześć dziewczyny,

Kiedyś ( kilka lat temu) prowadziłam swoją ciążę u dr.Józwiaka w Babca Medica, oczywiście prywatnie. Teraz okazało się że jestem w ciąży i też chciałabym u niego prowadzić ciążę ale koszt wizyty to 550 zł! No powiem szczerze że byłam w szoku bo pamiętam jak 300 zł płaciłam. Czy ktoś może się orientuje czy ten lekarz gdzieś taniej przyjmuje? Albo czy w babcia medica honoruje jakieś ubezpieczenie które można wykupić i wtedy te wizyty są w ramach ubezpieczenia?

Ja mam pakiet z PZU, obejmuje babkę i boramed.

age.png
  • Helloworld1 Przyjaciółka

Wysłany: 28 października 2024, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr przyjmuje też w Novum na Ursynowie. Za wizytę płaciłam jeszcze w sierpniu 440 PLN. Dr robił podstawowe USG (serce +mierzyl Bobasa).

👄 niskie AMH,podwyższone FSH
    Diagnoza: nieadekwatna do wieku rezerwa jajnikowa, początki endometriozy
    Rozpoznanie: 06.23
    I procedura: 08.23, puste pęcherzyki
    II procedura: 11.23, 2 dojrzałe komórki, jeden zarodek 3 dniowy, transfer 12.23
    🤰dwie kreski: 27.12.23
  • Fabregasowa Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2024, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona.. wrote:
    Podobno w babka medica na slominskiego jest lekarka ginekolog, która prowadzi ciążę na NFZ! Ja niestety tego wcześniej nie wiedziałam dlatego prowadzę na NFZ w UCZKiN i chodzę do Babki na prywatne wizyty do dr Radzikowskiej.

Najlepiej zadzwoń na infolinię i się wszystkiego dowiedz ;) tam Ci Panie wyjaśnią.

Hej Ilona. Czy możesz proszę opowiedzieć jak wygląda standard opieki w takiej przychodni przy szpitalu? Ile czekałas na pierwsza wizyte, Co ile są wizyty, czy zawsze u tej samej osoby (czy losowo kto zejdzie z dyżyru), czy robią usg poglądowo na każdej wizycie, czy czujesz się "zaopiekowana".

Nie jestem obecnie w ciąży ale coś tam sobie rozkminiam. Przy pierwszej straconej chodziłam prywatnie + medicover bo mam pakiet ale z wielu różnych powodów nie ufam sieciowce. Myślałam o prowadzeniu w MSWiA na NFZ i z doskoku u ich lekarzy prywatnie w Prrmium Medical ale kurka dla mnie Grochów to koniec świata. A wiem że w MSWiA jest teraz top lekarzy tylko pytanie czy oni przyjmuja w przychodni

👩‍🦰1990🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP. PAI homo, MTHFR

10.2024 19t 🩷💔
    01.2025 cb

⏸️ 11dpo, 22.03 🩷

Bąblu, widzimy się w listopadzie!🥹

~neoparin 40, aspirin Cardio 100, euthyrox 75, utrogestan

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ