Wczesne poronienie:(
-
nick nieaktualnyWczoraj dostałam krwawienia i bólu brzucha. Ostatni okres miałam 25 lipca, w czwartek BHCG wynosiła 34,85. Pojechałam do szpitala, tam okazało się ze endometrium ma 5 mm i raczej już nic z tego nie będzie i było to poronienie. Mam to jeszcze potwierdzić w poniedziałek. Ciąża miała ok 2 tygodni. Lekarka poinformowała mnie ze mogę zostać na noc i rano po badaniach jeżeli poronienie się potwierdzi dostałabym immunoglubuline bo mam grupę krwi Rh-.
Lekarz stwierdził ze mogłam nie przychodzić na tak wczesnym etapie, uznałabym to za spóźniona miesiączkę i tyle. Wiec przerażona cała sytuacja uznałam ze pójdę do domu. I teraz moje pytanie bo rano zaczęłam się zastanawiać czy na pewno dobrze zrobiłam. Czy na tak wczesnym etapie podaje się immunoglobuline? Mogły wytworzyć się antyciała? Bo tak jak sam lekarz powiedział, mogłam nawet o tej ciazy nie wiedzieć i do szpitala nie przychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo czuje się spokojniejsza Właśnie tez mi się wydawało ze to za wcześnie żeby już podawać immunoglobuline.
Byłam rano na BHCG, żeby potwierdzić czy na pewno było poronienie, w szpitalu lekarka nie była na 100% pewna. Trzymajcie kciuki, może zdarzy się cud.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2017, 09:03
-
cytrusek wrote:To czuje się spokojniejsza Właśnie tez mi się wydawało ze to za wcześnie żeby już podawać immunoglobuline.
Byłam rano na BHCG, żeby potwierdzić czy na pewno było poronienie, w szpitalu lekarka nie była na 100% pewna. Trzymajcie kciuki, może zdarzy się cud.
kochana trzymam kciuki :* -