X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wierzenia i przesądy polaków o ciązy, porodzie i połogu
Odpowiedz

Wierzenia i przesądy polaków o ciązy, porodzie i połogu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • ALAALICJA Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio usłyszałam ŻE KOBIETA W CIĄŻY NIE MOŻE CHODZIĆ NA OBCASACH BO DZIECKO BĘDZIE MIEC ZEZA

ALAALICJA
    w5wqej28aebvvypb.png

• kada24 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no chodzic raczej nie mozna ze wzgledu zylakow ale ze zeza to tego nie slyszalam a mi sie sprawdza ze jak chlopak urody dodaje a jak dziewczynka ze odbiera i mi sie to sprawadza w ciazy z corka brzydko wygladalam a teraz promienieje :D

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Magdalenna Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypełniłam. Z innych przesądów dotyczących kobiecości, to moje mama i babcia nigdy nie pozwalały mi pomagać w robieniu domowych przetworów ( szczególnie kiszonek) podczas @, same też się do tego stosowały. Ponoś wtedy jedzenie się psuje :D

ALAALICJA lubi tę wiadomość

ug37gu1r7v7qaicj.png
    f2w3rjjgmnulgd8d.png
  • ALAALICJA Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenna wrote:
    Wypełniłam. Z innych przesądów dotyczących kobiecości, to moje mama i babcia nigdy nie pozwalały mi pomagać w robieniu domowych przetworów ( szczególnie kiszonek) podczas @, same też się do tego stosowały. Ponoś wtedy jedzenie się psuje :D

O tym też słyszałam, ale u mnie w domu zawsze się wszystko robiło.

ALAALICJA
    w5wqej28aebvvypb.png

• aga.just Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężarówki - patrzycie przez judasza??? Bo mnie dziś teściowa zezem nastraszyła :D

• ap1526 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 12:53

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ