X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wild yam w kremie
Odpowiedz

Wild yam w kremie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lami Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, w poprzednim cyklu po monitorowaniem owulacji 7dpo mój progesteron wynosił 13.
    W tym cyklu zakupiłam na własną rękę wild yam w kremie i zaczęłam używać go 2 dni po owulacji. Cykl okazał się szczęśliwy, razem z pierwszą betą 10dpo sprawdziłam progeteron i wynosił on 23, więc ładnie.
    Czy któraś z Was używała tego kremu w pierwszych tygodniach ciąży? Czy odstawialyscie po pozytywnym teście?
    Myślę, że mógł przyczynić się do implantacji, dlatego boję się odstawić, żeby progesteron nie spadł.
    Jeśli któraś z Was używała, to bardzo proszę o informację.

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ