X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Witam! Mam problem.
Odpowiedz

Witam! Mam problem.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • czarnula28 Nowa

Wysłany: 23 marca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc jestem nowa chciałam się zapytać dlaczego test owulacja 3 testy robiłam i mam dwie kreseczki jak dzisiaj nie mam owulacji a juz 4 dzien pomózcie mi.......bo dwa dni kochałam się z męzem 20 do 21 marca........bo chcemy miec drugie dziecko

czarnula28
  • opóźniona Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test owulacyjny jest pozytywny, kiedy kreska testowa jest mocniejsza lub taka sama jak kontrolna. Druga słaba kreska może być przez cały cykl.
    Pozytywny test wskazuje na przebycie owulacji w przeciągu najbliższych 24-48h.

Alicja 40 tc. 2007
    Aniołek 6 tc. 2012 (*)
    Antonina 35 tc. 2016
    Anastazja 30 tc. 2021

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ