Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wózek dla dziecka
Odpowiedz

Wózek dla dziecka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • basia7777 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Czy możecie mi doradzić jeśli chodzi o wózek 3 w1 lub 2 w 1
    Szukam wózka aby nie był za ciężki i potężny ponieważ chcę korzystać potem z lekkiej spacerówki a nie kłody która zajmuje pół auta. Nie potrzebuje wózka wyczynowego bo nie mieszkam w górach ani mad morzem:-)
    Spacery koło domu oraz częste wyjazdy na zakupy itp :-)

Podoba mi się ten http://esklep.babyfant.pl/product,1651,wozek-3w1-abc-design-3-tec-z-fotelikiem-risus-kolor-avocado.html
    Czy spełni moje oczekiwania?

Bardzo proszę o rady :-)

https://www.maluchy.pl/li-72635.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia najlepiej wybrać się do sklepu i zobaczy na żywo pojeździć i zobaczyć co i jak :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ