X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wózek dla dziecka
Odpowiedz

Wózek dla dziecka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • basia7777 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Czy możecie mi doradzić jeśli chodzi o wózek 3 w1 lub 2 w 1
    Szukam wózka aby nie był za ciężki i potężny ponieważ chcę korzystać potem z lekkiej spacerówki a nie kłody która zajmuje pół auta. Nie potrzebuje wózka wyczynowego bo nie mieszkam w górach ani mad morzem:-)
    Spacery koło domu oraz częste wyjazdy na zakupy itp :-)

Podoba mi się ten http://esklep.babyfant.pl/product,1651,wozek-3w1-abc-design-3-tec-z-fotelikiem-risus-kolor-avocado.html
    Czy spełni moje oczekiwania?

Bardzo proszę o rady :-)

https://www.maluchy.pl/li-72635.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia najlepiej wybrać się do sklepu i zobaczy na żywo pojeździć i zobaczyć co i jak :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ