X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wózek dla dziecka
Odpowiedz

Wózek dla dziecka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • basia7777 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Czy możecie mi doradzić jeśli chodzi o wózek 3 w1 lub 2 w 1
    Szukam wózka aby nie był za ciężki i potężny ponieważ chcę korzystać potem z lekkiej spacerówki a nie kłody która zajmuje pół auta. Nie potrzebuje wózka wyczynowego bo nie mieszkam w górach ani mad morzem:-)
    Spacery koło domu oraz częste wyjazdy na zakupy itp :-)

Podoba mi się ten http://esklep.babyfant.pl/product,1651,wozek-3w1-abc-design-3-tec-z-fotelikiem-risus-kolor-avocado.html
    Czy spełni moje oczekiwania?

Bardzo proszę o rady :-)

https://www.maluchy.pl/li-72635.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia najlepiej wybrać się do sklepu i zobaczy na żywo pojeździć i zobaczyć co i jak :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ