Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Do mnie wlasnie dzisiaj dotarl segregator jestem w ciazy od mamyginekolog, a do tego segregator pediatryczny dla starszaka. Bardzo fajna sprawa, jak sobie Przypomne balagan w dokumentach w pierwszej ciazy To naprawde Mysle ze sie przyda.
-
Fasola1234 wrote:Ja teraz ma innego ginekologa ale ostatnio miałam kartę ciąży zakładana po wysluchaniu serduszka .
Też mam segregator od mamyginekolog i jestem zadowolona ale osobiście parę rzeczy bym zmieniła .
Ja sie jeszcze tak w niego nie wczytywalam bo bardziej chodzi mi o segregacje dokumentow, a poza tym jak sie pochylalam nad nim zeby zobaczyc To zaczelo mnie mdlic wiec szybko przerwalam -
Witam czas wstać do pracy ale mi się nie chce Co do kart ciąży u nas zakładają kartę jak jest już serduszko więc u mnie to gdzieś w lutym bd bo pierwsze bd prywatnaVictoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
nick nieaktualnyAgusia_pia wrote:A ja mialam z synkiem przyrost 160% takze na to nie ma reguly
Mnie przedwczoraj i dzisiaj cycki nie bolą. Jak nie ciągnie codziennie to się nic nie dzieje, trzeba się cieszyć, że jest spokój na chwilę, potem będzie coraz gorzej
Moja ginka też nie pozwala słuchać i mierzyć serduszka na pierwszych wizytach. Tylko pokazuje jak miga
Ja zawsze od mojej gin na pierwszej wizycie dostaję "pakiet startowy", tam jest taki segregator, można wszystko włożyć -
nick nieaktualnyArashe czekamy na wieści :*
Ja jutro po becie będę dzwonić umawiać wizytę
Ja jeszcze 5tc nie mam, a wczoraj od obiadu cały wieczór mdłości i mnie naciagało. I zasnęłam z córką o 20 Nie wiem czemu tak wcześnie, zawsze objawy miałam dopiero od 6tc...Arashe lubi tę wiadomość
-
MOJE wrote:Zastanawiam się bo mi pokazywała serduszko, ale nie dawała żeby posłuchać.to zależy od sprzętu czy poprostu na początku jeszcze nie słychać ?
MOJE lubi tę wiadomość
-
Arashe wrote:Nie martwić pola, mi też odpuścilo, i piersi trochę też. Za to nudności wcale. Jadę na wizytę... Stresuje się...
Arashe lubi tę wiadomość
-
Arashe To trzymam kciuki. O której idziesz ?
Pola a ja ciągnięcie brzucha miałam tylko w czasie miesiączki przewidywanej. Później już nie. Czuję tylko od czasu do czasu że okruszek jest po lewej stronie a tak to tyłka mega ból piersi i codziennie ból głowy od tej felernej niedzieli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 08:27
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Dzięki Moje za odpowiedź, ja właśnie miałam ciągnienie prawie codziennie z pojedynczymi dniami przerw, a teraz od trzech dni spokój, dlatego się zaniepokoiłam ale jak macie podobnie to się nie martwię już tak bardzo. Za to piersi faktycznie obolałe i wrażliwe na minimalny dotyk, przyznam że jestem z tych płaskich a takiego biustu jak teraz nie miałam nigdy Nie miałam do tej pory tez mdłości a dzisiaj się pojawiły.
-
Ja też mam mini biust na codzien . Więc teraz co chwilę sprawdzam jak fajnie wygląda jak jest taki napompowany
pola0909 lubi tę wiadomość
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
U mnie ciągnięcie brzucha puścilo. Za to piersi ciągle czuję i wczoraj były mega mdłości, zobaczymy jak będzie dziś.
Arshe kciuki :* -
Jestem już po wizycie w domku okruszek jest malusi, więc pomiar może być niedokładny, ale wyszło jej 6t5d, ale mówi że za miesiąc może się skorygować. Akcje serca znalazła także, więc wstępnie mogę spać spokojnie 7 lutego kolejna wizyta
kark, speakyourmind93, Lami, makowa, Agusia_pia, Mama_Zuzia, Mamadwojki, Juusti69 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Huuraaa brawo super że rano miałaś wizytę. Nie nastresuje się cały dzień. A ile ma sam pęcherzyk ? Mi też nie powiedziała ile ma maluszek. Tylko że 14,8 mm ma pęcherzyk ciazowy
Arashe lubi tę wiadomość
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️