Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na 56 i 62 mam prawie same pajace, uwazam ze to najwygodniejsza opcja dla swiezo urodzonego czlowieczka. Rozpinane po calosci, nic nie cisnie w brzuszek, nie denerwuje, szybko i bezbolesnie sie ubiera i rozbiera. Bodziakow mam doslownie kilka sztuk i spodenek tez 2-3 pary, polspiochow 2 pary, 3 kaftaniki. Urozmaice garderobe od rozm 68, jak juz sie oswoi z nowa rzeczywistoscia
Matko kochana, jak mnie potwornie rozbolala glowaMigrena mi nawet w kark weszla
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualnyJa kocham body, pajace i śpioszki
Doti, może Cię to pocieszy, ja miałam skoliozę jak byłam mała, bo zawsze czytałam w łóżku podparta na prawym łokciu. Kilka lat miałam ćwiczenia korekcyjne i nic. W końcu kiedyś się uparłam i zaczęłam czytać na lewym łokciu i... Po kilku miesiącach idealnie prosty kręgosłupŚmiesznie brzmi, ale naprawdę tak było, więc może u was też będzie lekko z "korekcją"
doti77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybetinka wrote:Ja na 56 i 62 mam prawie same pajace, uwazam ze to najwygodniejsza opcja dla swiezo urodzonego czlowieczka. Rozpinane po calosci, nic nie cisnie w brzuszek, nie denerwuje, szybko i bezbolesnie sie ubiera i rozbiera. Bodziakow mam doslownie kilka sztuk i spodenek tez 2-3 pary, polspiochow 2 pary, 3 kaftaniki. Urozmaice garderobe od rozm 68, jak juz sie oswoi z nowa rzeczywistoscia
Matko kochana, jak mnie potwornie rozbolala glowaMigrena mi nawet w kark weszla
-
nick nieaktualnymogłam się spodziewać, że tyle nadrabiania
zaczarowana- dziękuje za odp:) to teraz pozostaje po prostu czekać.
Co do piersi,to ja nosiłam małe B, teraz D i już mnie ciśnie,ale ogólnie nie lubię moim piersiteraz. Nie podobają mi się!
Ubranka też cudne!!! LUBIĘ TO!
Dziś też zakupiłam 5 bodów i 1 pajaca.
Sama już świruję czy starczy tych ciuszków, jeszcze musimy dokupić, ale jak narazie same bodziaki i trochę innych. Będę musiała znów wyjać z wora i zrobić segregację. Może pstryknę zdjęcie to pokażę Wam mój asortyment.
-
nick nieaktualny
-
Dotarłam do domu. Pierwsze zdjecie pierdolkow
zaraz zabiorę sie za resztę, jest tego tyle ze nie wiem jak zdjecia zrobie
doti77, Ewi25, Karolaaa91, ofcooo, Paula55, stardust87, betinka, karolcia:)))), Kaarolina, Zaczarowana, magdzia26, EmiBam, Diabla85, K_A_M_A, Gosia19, kark, Beataa25 lubią tę wiadomość
-
Karolaaa91 wrote:Dziewczyny wiem ze to tez już było ale jakiej marki kosmetyki wybraliście dla maluchów i co konkretnie? Muszę zamowic a oczywiście tyle tego jest ze nie wiem co wybrać
-
Karolaaa91 wrote:a któras kupiła wanienke ze stojakiem ? Może cos polecicie? Zamęcze was przez te 60 dni, które mi do porodu zostały, bo dopiero teraz zaczynam powoli kompletowanie wyprawki ;-/
do tego stelaż chyba 10. Firmę to jakąś ma ale nie pamiętam jaką, sprawdzę jutro bo już w łóżku jestem. Zależało mi tylko na tym żeby wanienka była jak najwieksza,żeby na dłużej wystarczyła i żeby stelaż był wysoki bo mąż będzie kąpał a ma facet 190...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 22:33
Karolaaa91 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zalamalam sie
gadalismy teraz na skypie z bratem T i jego zona i jak zobaczyli moj brzuch to zamarli...
Ona mowi ze z takim brzuszkiem to juz do porodu szla... Oczywiscie nie bylo to zlosliwe czy cos. Mowi ze moze jak juz mam taki brzuch (a tu jeszcze 2 mies) to wczesniej urodze... Ciekawa teoria
Nelus jakie slodkie "pierdolki"uhh zapowiada sie niezla sesja tw rzeczy hehe
czekam z niecierpliwoscia
Powiem wam ze zazdroszcze moim znajomym ktorzy maja core 4 mies i wlasnie szwagierce ktorej maluch 21.07 skonczy 3 mies... Obie mowia ze maluchy budza sie tylko raz w nocy na karmienie a nawet czesem przesypiaja cale noce. Od poczatku prawie zero kolek... Dzieci spokojne jak na lekach hahahaciekawe co mnie czeka z moim lobuzem
-
Nelus... Ja tez chce dziewczynke!"!!! Ten bodziak w paseczki
Paula, a jaki masz obwod brzucha? Ja mialam 101 ponad tydzien temu. W szpitalu w 26 tyg bylam, a polozna mnie pytala 'a pani trzydziesty ktory?'. U Ciebie chyba nie jest tak zle?Nelus lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny ja tez czesto slysze od znajomych, ze z takim brzuchem to juz rodzily , ja kilka dni temu w na wysokosci pepka mialam 110 cm a ja bylam szczupla przed ciaza, moze nie szkieletor ale brzucha nie mialam bo trenowalam czesto.czasem oddychac nie moge tak wysoko siedzi ta moja pilka:) mam teraz tyle w pasie co moj maz hehe:)