Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na 56 i 62 mam prawie same pajace, uwazam ze to najwygodniejsza opcja dla swiezo urodzonego czlowieczka. Rozpinane po calosci, nic nie cisnie w brzuszek, nie denerwuje, szybko i bezbolesnie sie ubiera i rozbiera. Bodziakow mam doslownie kilka sztuk i spodenek tez 2-3 pary, polspiochow 2 pary, 3 kaftaniki. Urozmaice garderobe od rozm 68, jak juz sie oswoi z nowa rzeczywistoscia

Matko kochana, jak mnie potwornie rozbolala glowa
Migrena mi nawet w kark weszla
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualnyJa kocham body, pajace i śpioszki

Doti, może Cię to pocieszy, ja miałam skoliozę jak byłam mała, bo zawsze czytałam w łóżku podparta na prawym łokciu. Kilka lat miałam ćwiczenia korekcyjne i nic. W końcu kiedyś się uparłam i zaczęłam czytać na lewym łokciu i... Po kilku miesiącach idealnie prosty kręgosłup
Śmiesznie brzmi, ale naprawdę tak było, więc może u was też będzie lekko z "korekcją"
doti77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurcze to mamy to samo, tak mnie rozbolala glowa ze caly krak boli ;/betinka wrote:Ja na 56 i 62 mam prawie same pajace, uwazam ze to najwygodniejsza opcja dla swiezo urodzonego czlowieczka. Rozpinane po calosci, nic nie cisnie w brzuszek, nie denerwuje, szybko i bezbolesnie sie ubiera i rozbiera. Bodziakow mam doslownie kilka sztuk i spodenek tez 2-3 pary, polspiochow 2 pary, 3 kaftaniki. Urozmaice garderobe od rozm 68, jak juz sie oswoi z nowa rzeczywistoscia

Matko kochana, jak mnie potwornie rozbolala glowa
Migrena mi nawet w kark weszla 
-
nick nieaktualnymogłam się spodziewać, że tyle nadrabiania

zaczarowana- dziękuje za odp:) to teraz pozostaje po prostu czekać.
Co do piersi,to ja nosiłam małe B, teraz D i już mnie ciśnie,ale ogólnie nie lubię moim piersi
teraz. Nie podobają mi się!
Ubranka też cudne!!! LUBIĘ TO!
Dziś też zakupiłam 5 bodów i 1 pajaca.
Sama już świruję czy starczy tych ciuszków, jeszcze musimy dokupić, ale jak narazie same bodziaki i trochę innych. Będę musiała znów wyjać z wora i zrobić segregację. Może pstryknę zdjęcie to pokażę Wam mój asortyment.
-
nick nieaktualny
-
Dotarłam do domu. Pierwsze zdjecie pierdolkow
zaraz zabiorę sie za resztę, jest tego tyle ze nie wiem jak zdjecia zrobie
doti77, Ewi25, Karolaaa91, ofcooo, Paula55, stardust87, betinka, nick nieaktualny, Kaarolina, Zaczarowana, magdzia26, EmiBam, Diabla85, K_A_M_A, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Beataa25 lubią tę wiadomość
-
ja mam linomag zielony do smarowania przy każdym przewijaniu. mam zamiar też kupić linomag z cynkiem (coś a la sudocrem) do stosowania wyłącznie w momencie pojawia sie jakieś odparzeń - nie chce żeby maluszek się przyzwyczaił do codziennej pielęgnacji kremem z cynkiem bo później co zrobię jak na prawdę pojawia sie wypryski i odparzenia? mam też sól fizjologiczną do noska i do przemywania oczu (+ gaziki jałowe). mam też chusteczki nasączone 70% alkoholem do przemywania pępuszka. z kosmetyków to mam też płyn pielęgnacyjny do kąpieli HIPP i proszek do prania Dzidziuś (do koloru i białego)Karolaaa91 wrote:Dziewczyny wiem ze to tez już było ale jakiej marki kosmetyki wybraliście dla maluchów i co konkretnie? Muszę zamowic a oczywiście tyle tego jest ze nie wiem co wybrać

-
ja kupiłam najzwyklejsza wanienkę ze stelażem, w sklepie gdzie kupiliśmy wózek. Dałam za nią AŻ całe 26 złKarolaaa91 wrote:a któras kupiła wanienke ze stojakiem ? Może cos polecicie? Zamęcze was przez te 60 dni, które mi do porodu zostały, bo dopiero teraz zaczynam powoli kompletowanie wyprawki ;-/
do tego stelaż chyba 10. Firmę to jakąś ma ale nie pamiętam jaką, sprawdzę jutro bo już w łóżku jestem. Zależało mi tylko na tym żeby wanienka była jak najwieksza,żeby na dłużej wystarczyła i żeby stelaż był wysoki bo mąż będzie kąpał a ma facet 190...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 22:33
Karolaaa91 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zalamalam sie
gadalismy teraz na skypie z bratem T i jego zona i jak zobaczyli moj brzuch to zamarli...
Ona mowi ze z takim brzuszkiem to juz do porodu szla... Oczywiscie nie bylo to zlosliwe czy cos. Mowi ze moze jak juz mam taki brzuch (a tu jeszcze 2 mies) to wczesniej urodze... Ciekawa teoria
Nelus jakie slodkie "pierdolki"
uhh zapowiada sie niezla sesja tw rzeczy hehe
czekam z niecierpliwoscia 
Powiem wam ze zazdroszcze moim znajomym ktorzy maja core 4 mies i wlasnie szwagierce ktorej maluch 21.07 skonczy 3 mies... Obie mowia ze maluchy budza sie tylko raz w nocy na karmienie a nawet czesem przesypiaja cale noce. Od poczatku prawie zero kolek... Dzieci spokojne jak na lekach hahaha
ciekawe co mnie czeka z moim lobuzem

-
Nelus... Ja tez chce dziewczynke!"!!! Ten bodziak w paseczki

Paula, a jaki masz obwod brzucha? Ja mialam 101 ponad tydzien temu. W szpitalu w 26 tyg bylam, a polozna mnie pytala 'a pani trzydziesty ktory?'. U Ciebie chyba nie jest tak zle?
Nelus lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny ja tez czesto slysze od znajomych, ze z takim brzuchem to juz rodzily , ja kilka dni temu w na wysokosci pepka mialam 110 cm a ja bylam szczupla przed ciaza, moze nie szkieletor ale brzucha nie mialam bo trenowalam czesto.czasem oddychac nie moge tak wysoko siedzi ta moja pilka:) mam teraz tyle w pasie co moj maz hehe:)