Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Betina jasne ze cie nie bylo widac ale z tego co pamietam to pisalas o obronie
Moje najszczersze gratulacje i licze ze teraz juz nas na tak dlugo ńie opuscisz
Ja wlasnie wtrabilam kawe meozona i jagodziankea zaraz kolacja.... Ja non stop chodze glodna!!!! Aaaa masakra jakas
betina89 lubi tę wiadomość
-
Dzieki za informacje z kosmetykami
Jezeli chodzi o ciuszki to ja mam narazie tylko tyle :
karolcia:)))), betinka, Nelus, doti77, Ewi25, betina89, Kaarolina, Paula55, afrykanka, Tysia87, stardust87, nenka, EmiBam, Gosia19, Beataa25 lubią tę wiadomość
-
Betina, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! Wznosze toast radlerem 0%
Szonka, milo Cie widziec!
Niech ta Nelka nasza wraca i zdjecia wrzuca, bo nie wytrzymam!!!
Co do ubranek jeszcze, to podtrzymuje, ze Auchan i Carrefour maja zajebiste ubranka w mega rozsadnych cenach, przy czym jakosc tych z Carrefoura jest niesamowita, milusie jak jedwab. Dostalam od mamy bodziaki ze Smyka, to sie w ogole nie umywaja jakoscia, a do tego cena za sztuke z przeceny taka, jak 3-pak z Auchan. JA CHCE JUZ MATIEGO PRZY CYCU!!!!!!!karolcia:)))), betina89 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Ja tez zamówiłam ciuszki w Smyku i mam nadzieje ze na poniedziałek beda to bedziemy mogły sie pochwalić razem
justyna14 wrote:ja szaleje na wyprzedażach, dziś znów w smyku ciuszki zamówiłam i kolejne 150 zł poszło:) pierwsze dziecko i to dziewczynka więc szaleje, a niech mnie ktoś powstrzyma hahahapochwalę się jak dojdzie paczka
-
Dziewczyny wypiłam ten płyn w 50 sekund, wcale nie jest zły! Taki słodki soczek
teraz muszę siedzieć godzinę w poczekalni, trochę kręci mi sie w głowie nie wiem czy to normalne?! Nudyyy ciagle myśle co tam sie kryje w tej mojej paczce od mamy
pewnie wszystko bedzie wygniecione wiec nie wiem czy zrobie teraz zdjecia czy dopiero jak popiore...
Karola to wszystko to ubranka dla Livki od 0 nawet do 12 miesięcy! tylko cześć nowych a reszta po siostrzenicy
Paula, jedna babka z calgary uparcie twierdziła ze trzeba ja odebrać osobiście ale po kilku telefonach i mailach stwierdziła ze wyśle paczkę jesli zapłacimy jakieś cło 115$ bo nie sa to moje rzeczy tylko prezent! Wkurzylismy sie bo wysłanie paczki tez trochę kosztowało i to mial byc jedyny koszt! Ale dla świętego spokoju zapłaciliśmydoti77 lubi tę wiadomość
-
kurde wiedziałam, że musze dokupić ubranka al jak widzę wasze kolekcje to się zastanawiam ile jeszcze tego mam kupić! Myślałam, że poprostu częściej bede prac
a poza tym skad mam wiedziec ile czego jaki rozmiar jak nie wiem jakiej wielkosci dzidzia się urodzi? Nie mam nikogo od kogo mogłabym dostac ubranka wiec wszystko musze kupic sama, a lumpeks nie wchodzi w gre, bo moj mąż nie chce. I tak widzicie chyba znowu musze się wybrac na zakupy.
Mam pytanie co do pajacyków, bo jakos one mnie nie przekonują, wydaje mi się, że dziecku bedzie nie wygodnie w takim czyms? Co powiedza doswiadczone mamusie? -
dba wrote:Nelus ale paka
Kaarolina a czy Tobie cały czas chce się skakać? daj synciowi się wyspać i odpocząć
w końcu wybrałam i kupiłam na allegro nosidełko do auta. Oczywiście nie drogie, bo budżet mam ograniczony
Karolcia super ubranka
Doti77 a to coś poważnego że z synem na rehabilitację jeździcie? Jeśli nie chcesz - nie pisz, zrozumiem
Byliśmy u ortopedy i ma lekką skoliozę i przez 10 dni ćwiczyhttps://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Ja jeszcze wanienki nie kupowałam, mam w planach kupić razem z wózkiem a tygodniu właśnie ze stojakiem. Wiem, ze warto kupić większą wanienkę, ja mam taką foczkę do środka i musi mi sie zmieścić. Fajnym rozwiązaniem wydają sie też specjalne gąbki np takie- http://allegro.pl/wkladka-mata-gabka-do-kapieli-dla-niemowlat-i4402949947.html
ale one wydają mi sie nie zbyt higieniczne, trzeba by je prać albo często wymieniać. A foczkę mam taką http://allegro.pl/anatomiczny-lezaczek-fotelik-do-kapieli-foczka-24h-i4387751056.html
na to pieluszka i kąpiemy wygodnie maluszka -
Karola każdemu cos innego odpowiada takze moze tobie bedzie wygodniej z dwuczesciowymi pizamkami:) z tego co mama mówiła co wysłała to ja powinnam miec około 15 takich pajacyków jak na twoim ostatnim zdjęciu w rozmiarze 56-62. No i koniecznie trzeba miec duzo body, z tego co siostra mówiła to noworodka przebiera sie kilka razy dziennie bo albo kupka przecieknie albo sie uleje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 21:08
-
Karola faktycznie masz troszke za malo jak na moj gust... Majac info z pierwszej reki od brata mojego T oni pierwsze 1,5 mies tylko i wylacznie body uzywali. Na jakies dwuczesciowe rzzy dopiero teraz sie przezucaja bo dziecku bylo tak nie wygodnie ze darl sie w nieboglosy. Ubrali body-cisza
nawet my im na gwalt polowe naszych rzeczy wysylalismy do pl
Do tego pajace na noc idealnewcale nie musza byc idealnie dopasowane rozmiarowo... Moga byc ciut wieksze.
Nelus strasznie was zrobili... To nie fer ze musieliscie doplacac tym bardziej se byl to preźent...ale rozumiem cie ze dla swietego spokoju zaplaciliscie..