Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
K_A_M_A wrote:Możesz nawet już-będziesz nasza kada nr 2
edit: swoją drogą jaja by były jakbym urodziła tego wymyślonego 20egoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:05
-
lecę dziewczynki spać, bo brzuch napięty jak diabli (początki marudzenia już są
)
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:14
JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
To i ja witam się po wizycie
Baaardzo przyjemna to była wizyta
W końcu dobre wyniki moczu, gin pobrał mi posiew z pochwy, no i najważniejsze, że z maluchem wszystko w porządku
No i zostałam zważona- 57,5kg czyli 4.5 do przoduEwi25, Paula55, Kaarolina, Io, K_A_M_A, anulka81, BlackLuna, betinka, kark lubią tę wiadomość
-
Łooo baby baby... Piprasowalam dzis z deczka
Na zakupach bylam, dom obejrzalam to teraz moge sie w wyro walnac i jestem wasza
Widze ze tamat kup powraca jak bumerangja juz zestaw enama czy jakos tak mam w szafce i czeka na inauguracje
Wogole to heeeelp bo mam dola... Kur*** kolejne rozstepy mi sie robia!!! Za chwile bede jednym chodzacym rozstepema smaruje sie po 3-4 razy dziennie i ch** z tego
okaze sie zaraz ze jedyne miejsce bez rozstepa to srodek mojej dupy
-
JagoodkaK wrote:Fipsik Gdzie tu sprawiedliwość, ja latam 3x dziennie czasem nawet 4x z piesem na spacer i na 4 puetrze mieszkamy, a nie mam rozwarcia, luteine odstawilam i szyja z 2,5 zrobila sie 3!!!!
Ty.. tak w sumie to rozwarłam się jak leżałam 3 tygodnie.. Może musimy się położyć i nie szlajać się z piesami?! To urodzimy wtedy -
Paula55 wrote:Najwiecej na boczkach...jednym i drugim...
I dzis zauwazylam 2 naj dole brzucha. Przytylam poki co 10 kg to chyba nie az tak duzo?