Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Makabra jakas... Ale ja mam chyba juz taka tendencje bo w wieku nastu lat wyszly mi na dupsku i udach
Ehh to pewnie teraz juz bedzie tylko "lepiej" i zora mńie na maxa na koncowce...szkoda.
Wogole to jak patrze na wagi waszych dzieci to moj jest chyba najmniejszy ze wszystkich tu....
W 35t 5d wazyl tylko 2200
-
Paula55 wrote:Makabra jakas... Ale ja mam chyba juz taka tendencje bo w wieku nastu lat wyszly mi na dupsku i udach
Ehh to pewnie teraz juz bedzie tylko "lepiej" i zora mńie na maxa na koncowce...szkoda.
Wogole to jak patrze na wagi waszych dzieci to moj jest chyba najmniejszy ze wszystkich tu....
W 35t 5d wazyl tylko 2200
wiec nie denerwuj sie waga. -
Paula55 wrote:Wizyte mialam w pon kochana
Obyscie mialy racje
Teraz jesteś w 35t5d czyli w pon byłaś w 35t2d i twój synuś ważył 2200g, a mój dzisiaj(35t2d)2177gi uważam że jest już dużym chłopcem
Moja mama stwierdziła, że jest pulpetem bo ja jak się urodziłam to miałam 2250g i 50cm
-
nick nieaktualnydziewczyny, a wiecie czy przysługuje jeszcze jakieś USG na końcówce ciąży (prócz tych 3 USG obowiązkowych) ?
Jestem bardzo ciekawa czy mój gin. będzie jeszcze mierzył małą.
Ogólnie 2 razy tylko wiedziałam ile waży. Na USG 2go trymestru no i na USG 3go(które było w 28/29 tyg., a dokładnie 8 lipca) -
iwo_na wrote:Nenka ja mam KTG w poniedziałek, nigdy jeszcze nie maiałam
Ciekawe jak to bedzie
Witam Mamusie,
Ja miałam w poniedziałek jak czekałam w szpitalu na wizytę u mojej lekarki, to położna z zaskoczenia zawołała mnie na ktg. 25.08 idę już na umówione ktg do poradni przyszpitalnej i od tej daty będę je miała co tydzień, aż do porodu.
Samo ktg, to oczywiście nic nadzwyczajnego, ale ja nie daje rady leżeć dłużej niż 10 minut na jednym boku. Bardzo źle się poczułam, jak tak właśnie teraz musiałam leżeć; cała noga mi zdrętwiała. -
Paula55 wrote:Hehe
nie zebym panikowala ale tak porownuje sobie i duzy nie jest
Musze chyba szykowac najmniejsze ubranka
I dobrze ze mamy zapas pamperow 1
No i widzisz przynajmniej pampersy ci się nie zmarnują
Dobra ja też mykam spać
Dobranoc :*Paula55 lubi tę wiadomość