Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba niedługo zapuszcze korzenie w łóżku po prostu jestem taka słaba, zmęczona i nie mam ochoty ruszać się z łóżka
Niestety ale pomimo tego że mam jak najwięcej leżeć to muszę też wychodzić do sklepu żeby zrobić jakieś zakupy i nie umrzeć z głodu.
Mam nadzieję, że na najbliższej wizycie po krwiaku nie będzie już śladu i będę mogła normalnie funkcjonowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 22:47
Nadusia
-
kiedyś też był poruszany temat witamin w ciąży, ja biorę akurat pozostałości z poprzedniej (w UK dają za darmo witaminę C, D i kwas foliowy), ale czytałam, że niektóre dziewczyny mają nasilone młodości po niektórych i czasem zmiana pomagała... no i warto czytać skład, bo niektóre mają np. żelazo i magnez, a chyba wtedy to się "zwalcza" nawzajem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 22:57
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
Dziewczyny proszę o jakąś informację ostatnią miesiączkę miałam 4 grudnia ale jestem pewna ze w ciążę zaszlam 24 grudnia test pozytywny 2 stycznia beta 32 3 stycznia beta 50 wczoraj byłam u gin powiedział że nie widzi pęcherzyka ani ciąży pizamacicznej od wtorku mam krwawienie ale skąpe kazał mi przyjść do szpitala na lyzeczkowanie nie poszłam tylko zrobiłam betę i wyszła 726 co wy na to już nie wiem co myśleć w 1 ciąży miałam podobnie pozdrawiam proszę o jakąś informację dziękuję
-
monia8729 wrote:Dziewczyny proszę o jakąś informację ostatnią miesiączkę miałam 4 grudnia ale jestem pewna ze w ciążę zaszlam 24 grudnia test pozytywny 2 stycznia beta 32 3 stycznia beta 50 wczoraj byłam u gin powiedział że nie widzi pęcherzyka ani ciąży pizamacicznej od wtorku mam krwawienie ale skąpe kazał mi przyjść do szpitala na lyzeczkowanie nie poszłam tylko zrobiłam betę i wyszła 726 co wy na to już nie wiem co myśleć w 1 ciąży miałam podobnie pozdrawiam proszę o jakąś informację dziękuję
-
monia8729 wrote:Dziewczyny proszę o jakąś informację ostatnią miesiączkę miałam 4 grudnia ale jestem pewna ze w ciążę zaszlam 24 grudnia test pozytywny 2 stycznia beta 32 3 stycznia beta 50 wczoraj byłam u gin powiedział że nie widzi pęcherzyka ani ciąży pizamacicznej od wtorku mam krwawienie ale skąpe kazał mi przyjść do szpitala na lyzeczkowanie nie poszłam tylko zrobiłam betę i wyszła 726 co wy na to już nie wiem co myśleć w 1 ciąży miałam podobnie pozdrawiam proszę o jakąś informację dziękuję
-
Ogolnie moja sis, w drugiej ciąży też ciągle plamiła, krwawiła, lekarz nic jej nie przepisal i kazal czekac, ona nikomu nie mówila bo myslala że raczej nic z tego nie będzie, ale jak dobila do 10 tyg to wszystkim powiedziala, i donosiła ciąże, wiec trzeba trzymac kciuki że bedzie ok!
zubii, ⚘Kwiatuszek lubią tę wiadomość
-
Karooolcia :) wrote:Nie miałam niestety usg Tylko ginekologiczne badania i lekarz powiedział, ze jest ok i teraz to na genetyczne badania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 07:23
-
Nie krwawie tak jak na okres tylko mniej właśnie siedzę i będę 2 betę robiła we wtorek mam usg u innego lekarza czyli jak dzisiaj beta wzrośnie to jest szansa cykle mam co 30-31 dni wczoraj robiłam jeszcze test i 2 piękne kreski
⚘Kwiatuszek lubi tę wiadomość
-
Witajcie kobietki
Monia poczekaj na wynik bety i wtedy porównaj wyniki jeśli ładnie rośnie to wiesz co to oznacza i na pewno powinnas mimo wszystko to skonsultować z innym ginekologiem . Trzymam kciuki
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Monia. Ja tez bym to skonsultowala z innym lekarzem.
A ja dzis obudzilam sie z delikatnymi mdlosciami. Za Wasza rada szybko cos zjadlam i przeszlo. Ciekawe czy to bedzie narastac czy zostanie na tym poziomie. Takie mdlosci to ja moge miec
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
buka03 wrote:Ja nastepną wizyte mam 14.02 (w walentynki, romantiko ) to tak myśle czy on wtedy juz może zrobi mi genetyczne? To bedzie 11t+0
-
Annie1981 wrote:Monia. Ja tez bym to skonsultowala z innym lekarzem.
A ja dzis obudzilam sie z delikatnymi mdlosciami. Za Wasza rada szybko cos zjadlam i przeszlo. Ciekawe czy to bedzie narastac czy zostanie na tym poziomie. Takie mdlosci to ja moge miec -
Dzień dobry!
Monia jak masz możliwość to idź to innego lekarza.
Mam do Was pytanie czy któraś ma tyłozgięcie macicy? Kiedyś mi lekarz o tym mówił, kilka lat temu, potem nikt a wczoraj na wizycie lekarz powiedział, że jest tyłozgięcie. Podobno to nic złego, nie ma wpływu na ciąże, niby macica teraz będzie się prostowała co może u mnie powodować większe bóle podbrzusza i uczucie ,,ciągnięcia". Dlatego właśnie chciałam się od Was dowiedzieć czy któraś przez to przechodziła i jakie macie doświadczenia w tym temacie?
Aniołek 7t3d (*) -
buka03 wrote:Ja nastepną wizyte mam 14.02 (w walentynki, romantiko ) to tak myśle czy on wtedy juz może zrobi mi genetyczne? To bedzie 11t+0
ooo to zazdroszczę Ja już nie mogę się doczekać kolejnego usg i jak zobacze moje maleństwo